צימר רומנטי ומושקע עד 700 ש"ח ללילה

פיבונת

New member
צימר רומנטי ומושקע עד 700 ש"ח ללילה

שלום לכולם, אני עוקבת אחר הכתוב בפורום ומציינת לעצמי צימרים מומלצים להזדמנויות שיבואו.... אז הזדמנות באה, אבל מכל המידע שצברתי אני לא מצליחה לדלות את הטוב ביותר. אז זו רשימת הדרישות, ואשמח אם תוכלו לעזור לי למיין את כל המידע: 1. צימר עם פרטיות, מושקע בפרטים הגדולים (מיטה גדולה ונוחה, ג'קוזי הפונה לנוף, חדר רחצה מושקע, מערכת קולנוע ביתית, נינת ישיבה נעימה) ובפרטים הקטנים (חלוקים, כלי רחצה, נרות, סבונים, פינוקים קטנים במטבח) 2. ארוחת בוקר מושקעת 3. מארחים מסבירי פנים 4. מחיר - עד 700 ש"ח ללילה בסופ"ש יתכן ויש הרבה צימרים העונים על הדרישות אבל בכל זאת אשמח לשמוע ממישהו שהיה באחד כזה, מקום שהייתם חוזרים אליו או שולחים את מי שאתם אוהבים. תודה מראש

פיבונת

New member
תודה, אבל........

רק מהתמונות הראשונות ניתן לראות שהבקתות אינן מספקות פרטיות. אשמח לשמוע עוד הצעות. תודה

תבדקי במצפה מתת

יש שם הרבה צימרים טובים: ארץ בראשית, חוות הבורדור, סוף העולם..

yoni1975

New member
במושב שזור

הבקתות של אורלי http://www.zimmer.co.il/SiteShow.asp?site_id=1631

להלן המלצותיי

בישוב מנות : אצל עליסה,נוף מונפורט,בקתה בסלע ,ובקתות יסמין,כל הנ"ל נמצאים במעגל החיצוני של הישוב פונות לנוף מדהים,כמובן מבודדות באופן יחסי,וברמה גבוהה מאד.(כולן ברמה גבוהה במיוחד אבל הרשימה מסודרת לפי סדר הטיב בעניי)ניתן לראות חלק מהבקתות הנ"ל בכתובת www.manot.co.il יש כמובן בקתות יפייפיות במושב גורן,ובמצפה אבירים,

למעלה