צינון חייב להיות בצורת נזלת ממש?

shiranShik

New member
צינון חייב להיות בצורת נזלת ממש?

בתי המתוקה בת החודשיים, עושה לי יותר מדי אפצ´ים ביומיים האחרונים, יחסית. לפעמים אני שומעת חרחורים אצלה, אבל זה קורה לה המון בהקשר של האוכל. (לא בולעת כמו שצריך, ואז עד הארוחה הבאה זה נשמע כאילו היא מצוננת או יש לה ליחה בגרון. אבל לא). בקיצור, אם היא מצוננת, בהכרח אראה נזלת? דלילה? סמיכה? שקופה? לבנה? כי אני לא רואה כלום. אתמול אחותי הוציאה לה משהו לבן מהאף, במרקם של קרם, אבל אני לא בטוחה שזה לא הגיע מאיזה קרם שאמי הכינה, והשאירה עליה. (היא אופה, מבשלת ומחזיקה אותה בו בזמן, כמובן לא ליד דברים חמים, ובכל אופן תמיד רואים על הילדה מה אמי אכלה או הכינה
). ואגב, יותר חלב אם מחסן יותר בעניין הזה?

לצערי , יודעת טוב טוב לענות לך ../images/Emo10.gif

וזאת משום שיפתח עם נזלת/ליחה שנוטה להיות ממש כרונית. בשבוע שעבר , למשל , הוא היה חולה (כאב גרון , המון נזלת שהפכה לליחה ומאז פשוט תקועה ולא יוצאת !!!). את הנזלת שהפכה לליחה ממש לא רואים - היא חבויה בפנים ורק שומעים מעין "נחירות" וחרחורים כאלו. יפתח ע"מ להיפטר ממנה פשוט מקיא פעם או פעמיים ביום ע"מ להקל על עצמו , אלא שעם הליחה הוא מקיא גם את מה שינק או את הפירות שהוא טועם. אני באופן אישי מבואסת נורא מכל הסיפור ולמרות שהרופאה חוזרת ואומרת לי שזו נטייה לרגישות ושמה שיש לשים זה אך ורק מי מלח באף (בתרסיס או בטיפות) - לקחתי הפניה לביצוע תבחין זיעה כי משום מה אני משוכנעת שלילד שלי יש ציסטיק פיברוזיס (למרות שבבדיקות הגנטיות לא נמצאתי כנשאית של המחלה, או יותר נכון של המוטציה העיקרית שלה). זה הפחד שלי והוא מתחיל להיות קצת אובססיבי. לי כבר ממש רע מהעניין הזה של הליחה הנצחית והנה , נתת לי הזדמנות לפרוק קצת מהלב. ובאשר ליניקה - כידוע לך (או שלא , אז עכשיו יוודע לך...) - אני מניקה את יפתח הנקה מלאה. שנהיה בריאים. ענת.

צינון גם יכול להיות בצורה של

חרחורים כמו שאת מתארת. גיא היה עם זה כל החורף ופשוט צריך להשתמש במי מלח כמה פעמים ביום ואז הנזלת שגורמת לזה (ונמצאת למעלה מעל באף) תרד קצת או תתייבש. התינוק אח"כ צריך או להשתעל או להקיא. גיא הקיא המון ואז הוא השתחרר. עם הניסיון של הבת שלך, נראה לי שבעוד כמה שנים היא תתחיל לאפות ולבשל כי סבתא כבר עכשיו מרביצה בה תורה כמו שאומרים... דרך אגב, אם את לא רואה נזלת, זה מחזק את העמדה שלי שהנזלת נמצאת למעלה. תרגישו טוב.

למעלה