שלום לכל הסבתות והנכדים! הצטננתי קשה... כבר מזמן לא זכור לי צינון מעיק כזה, בלי חום וכאבים רק אי הנוחות הזוועתית וההרגשה המעיקה בגרון הכרוכה בצינון... אוטריוין לא הכי עוזר ואני לא אוהבת להלעיט את עצימ בתרופות. יש למישהו עצה שלא כוללת בצל?
אני מבינה שהבעיה היא בכאבי גרון? גרגרי חליטת קורנית. פעמיים שלוש במשך היום ויום למחרת כבר לא תרגישי כלום! בדוק! (ועוד בונוס - זה מחטא את הפה ועושה הרגשה נקיה בו) והעיקר - שתהיי בריאה!
והסבתות נהגו לטפטף מי מלח במקום אוטריוין, אם לא טועה ממיסים בערך רבע כפית מלח בחצי כוס מים חמים זה טוב לצינון,נזלת וכו'. ולגרון תוכלי לקרוא במילון תרופות הסבתא של הפורום עוד עצות שיעזרו לך לעבור בקלות את ימי ההצטננות תרגישי טוב
קניתי אוטריוין בתרסיס, מאוד נוח לשימוש אבל לא כזה עוזר... בינתיים אני מלעיטה את עצמי בתה עם לימון ודבש. ולזאת שאמרה שהיא סובלת מסינוסיטיס - ניסית לחמם את האיזור עם פן? לי זה תמיד מאוד עוזר!
בהוראות לצרכן כתוב להפוך את הראש ולטפטף לאף... לפני 5 שנים הייתי ממש מצוננת ועשיתי את זה, רק שבקבוק הגיע פגום ונשפך חצי ממנו לתוך האף שלי מאז אני סובלת מסינוסיטיס (כן, 5 שנים) חבל שלא תבעתי אותם..
וזה באמת נורא, שבמקום לרפא תרופה פגומה גורמת לנזק שכזה ,אגב לסינוסיטיס יש תרופת סבתא לא יודעת אם ניסית אולי זה יעזור,לחמם מלח בתוך גרב ולהניח על הסינוסים