צינורות פלסטיק

Lagrangian

New member
צינורות פלסטיק

שלום לכולם! אני מתכנן לבנות צעצוע לאח הקטן שלי (חרב, למעשה), ואני צריך צינור מפלסטיק שיהיה עמיד במיוחד. שמעתי שפוליקרבונט יהיה טוב. ועכשיו לשאלה - היכן ניתן להשיג בארץ צינורות מפוליקרבונט? בתודה ניצן

popo11

New member
פוליקרבונט הוא חומר מעולה

שיתרונו הגדול בכך שהוא לא נשבר לרסיסים קטנים, ולכן נחשב בטיחותי למדי. זה גם עושה אותו יקר. אני הייתי מחפשת בחנויות קצת יותר מקצועיות מאייס וקנה ובנה.

Lagrangian

New member
איפה למשל?

התקשרתי לכל מני חברות פלסטיק, עם עובדים קשי יום שלא ששו לעזור לי. מישהו בתעשיית הפלסטיקה אמר לי שצינורות כאלה לא נפוצים במיוחד, וצריך הזמנות מיוחדות וכו´.. יש אולי חומר אחר עמיד מאוד ובטיחותי שאפשר להשתמש בו? תודה ניצן

max63

New member
"עמיד במיוחד" כנגד מה?

לא יהיה קל להשיג צנרת פוליקרבונט, אם בכלל. חומר זה משמש ליריעות בלבד. מה רע בPVC או פוליאתילן? שניהם יעמדו "באלימות" ולא רעילים.

Lagrangian

New member
אני בונה צעצוע..

(חרב, למעשה). החומר צריך להיות קשיח ועמיד במיוחד כדי שלא ישבר.. ממה שקראתי ברשת, כל חרב כזו שבנו הייתה בנוי מפוליקרבונט - אז הנחתי באופן טבעי שזה החומר האידיאלי למלאכה..

Lagrangian

New member
האם פלסטיק אקריליק יהיה טוב?

היכן ניתן להשיג פוליאתילן וכו´? תודה! ניצן

max63

New member
נסה בכאלו מקומות...

ניצן, נסה/נסי בדפי זהב תחת פלסטיקה וגם תחת צנרת. לגבי חומרים רכים יותר (כגון פוליאתילן וPVC, תוכל/י גם לגלף צורה רצויה. אם את/ה מהמרכז, שאל/י בפורום עשה בעצמך (וואלה?) ואולי גם פה יש חברה מהמרכז עם הכרות של ספקים תעשייתיים.

למעלה