צינור גומי מאריך של משאבת ניפוח

רוד 3

New member
צינור גומי מאריך של משאבת ניפוח

לבולמים אני רוצה לייצר צינור מאריך לצינור הגומי של המשאבה. כלומר עליי למצוא צינור גומי עם צד אחד נקבה שיתחבר למשאבה וצד אחד זכר שיתברג על ונטיל הבולם . למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג את הדברים הנ"ל ???

גש לפאנצ'רמאכר שמתעסק עם

גלגלים של משאיות גדולות. לאלה עם שני חישוקים מאחור יש צינור הארכה לגלגל הפנימי, שבנוי כמו שאתה מתאר, רק קצר יותר. קנה לך בשני גרושים אחד כזה, ותוכל להחליף לו את הצינור. דרך אגב, מדובר במאריך שרדר, שלמעשה מאריך את הונטיל, ולא את צינור המשאבה. התוצאה דומה. אם זה לא מספיק טוב, ואתה בכל זאת רוצה פיה כמו של משאבה, אני מניח שאפשר לקנות כזה בחנויות כלי עבודה שמתעסקות עם ציוד למדחסי אויר (קומפרסורים). לגבי החלק שאליו מתחבר הצינור המקורי שיוצר מן המשאבה, תוכל "לשחוט" ונטיל שרדר ישן, לגלף ממנו את הגומי ולהלביש עליו צינור באמצעות סרט הידוק ("באנד"). בהצלחה

ido pro

New member
אתה צודק וש לי מחלוקת קטנה עליך

הוא צריך משהוא אטום שלא ינזל מימנו אויר ושיעמוד בלחצים לכן ההצעה שלך לחפש צינור בחנות מדחסים טובה אך להדביק משהוא עם סילוטיפ? מה פיתאום זה לא יעמוד בלחץ (אצלי יוצא חצי מהלחץ עים 40 שכבות ) וגם הצינורות האלו לא אטומים ובחיבור שלהם יצא לך המון לחץ לכן אני מציע לך להיתאמץ יותר ולנפח עים המשאבה המקורית

איך הבנת סלוטייפ מההודעה שלי???

אם אתה רוצה לאלתר - לך על אזיקון, אבל אני מדבר על פס מתכת שמתהדק בעזרת בורג. לא תהיה שם שום בריחת לחץ. אם אתה מעוניין אנסה למצוא משהו דומה שהיה לי כשנהגתי משאיות, ולצלם. מדובר על פטנט שמחזיק גם 100PSI, ושלא כמו בחיים, כאן אין שום סיבה להספתק בצינור קצר

ido pro

New member
כניראה שלא הבנתי נכון

אגב במשאבת בולם מישתמשים גם ב 180 PSI ככה שאני לא חושב שזה מספיק

החוליה החלשה

בקומבינה כזאת תהיה הצינור, כך שלא נראה לי שהמסביב יהיה הבעיה

רוד 3

New member
בוא נראה אם הבנתי

למעשה כרגע הצינור של המשאבה שלי נדפק לגמרי משתחרר לי אוויר מהונטיל של צינור המשאבה האם ישנה אפשרות לקנות את הצינור בלבד(עם כל האלמנטים) ולחבר לבית המשאבה (לא חבל לזרוק ולבזבז כסף לא מיותר בשביל לקנות משאבה החדשה ???) או שכדאי לפנות לפנצרמאכר להשיג ממנו צינור לאחרמכן להשיג זכרים ונקבות וכו' ???

andnem

New member
כדאי לחפש - פעם קניתי בחנות שכונתית

צינורית בנפרד - 2 ש"ח עד כמה שאני זוכר.

למעלה