צינזרו את HURRICANE

NoAmItA ChAn

New member
צינזרו את HURRICANE

כמה מפתיע X_X ומה שג'ארד פרסם באתר שלו: זה המכתב ששלחו לו בקשר לצנזור. עם הפירוט של כל הדברים שהורידו, אני ממש לא מופתעת.. http://jaredleto.com/thisiswhoireal...(This+Is+Who+I+Really+Am)&utm_content=Twitter הצחיק אותי שג'ארד כתב בטוויטר שלו: "Looks like Hurricane has been banned" וטומו הגיב לו על זה: "That didn't take long!" XDDDDDDDDDDDDDD בכל אופן.. הזוי.

Why So Serious

New member
האמת?

זה לא הזוי כ"כ, כאילו.. כולנו ראינו את אותו הדבר, סרט פורנו בהתהוות.. זה לא גאגא או משהו בסגנון אז אין מה להתחיל להתבכיין "למה ליידי גאגא ולא 30" זה שונה לחלוטין וההחלטה של MTV מוצדקת.

NoAmItA ChAn

New member
גם אני מבינה בהחלט למה צינזרו את זה

ה-"הזוי" היה על כל הסיפור XD

Pooola

New member
אה רק צינזור. וואי איזה בכיינים.

כבר חשבתי שלגמרי לא ישדרו אותו.

אני חושבת שהם היו מוכנים לזה

בגלל זה הם הודיעו מלכתלחילה על 2 גירסאות. אף אחד מהם לא טיפש, הם יודעים טוב מאוד שהם הגיעו לרמות של סצנות שפשוט לא מתאימות לגיל של הצופה הממוצע באמ.טי.וי ובכלל הן יותר מידיי חושפניות בשביל בערך.. כל אחד. אני פשוט חושבת שהם חיכו להחלטה רשמית וקיוו שאולי יפתיעו אותם ושאולי כמו קליפים אחרים, תהיה את האפשרות לראות את הגרסא הלא מצונזרת במדינות מסויימות או מאוחר בלילה. ומכיוון שצינזרו את הגרסא הארוכה לגמרי בטח יהיה אפשר לראות אותה רק באינטרנט. הקטע הכי טוב זה שתומו התחיל לכתוב מלא דברים מצחיקים בטוויטר

sashkaalex

New member
איפה אפשר ליראות את הקליפ?

מישהו יכול לישלוח לי קישור? פליז

RenanaD

New member
תעשו לי טובה. זה בדיוק מה שהם רצו שיקרה

הייפ. באזז. שכוווולם ידברו על מארס והקליפ החדש והשערורייתי ואלוהים ישמור את העיניים שלנו ואוי ואבוי. הם רוצים את זה, הם נהנים מזה. הם יצרו בעצמם קליפ בוטה - בכוונה. זה לא שהתוצר הסופי הונחת עליהם בהפתעה, אתן יודעות... ועכשיו הם רוצים שכותרות בוטות ילוו את היציאה שלו. הייתי קוראת לזה "ספין תקשורתי", אבל זה לא.

למעלה