צינסקי

aiziq

New member
צינסקי ../images/Emo124.gif

אתה בטוח שהחזרת את סנדי וקאיה הביתה? משום מה הן נעדרות מהפורום כבר תקופה ארוכה ( יומיים בערך ). אם לא קשה לך, תנסה לשחזר... הלכת להשתין על הרוזמרין- הן עוד היו שם? אולי הן הלכו גם כן להשתין ולא שמת לב שלא חזרו? תעשה טובה, תבדוק. ( איציק מתגעגע ...)

אני עדה לכך שהן חזרו!

אולי עם טיפה אלכוהול בדם (קאיה בעיקר), אבל חזרו! יחד עם זאת, גם אני תהיתי לגבי העלמותן...

aiziq

New member
אם כך- אין ברירה אחרת.

הן בטח יושבות עכשיו ומנסות להוציא מהמפגש יותר קטעי פרוזה ושירה משעשה צינסקי. נחכה בסבלנות

אוי איציק ההסטרי ../images/Emo13.gif

אחרי המפגש הייתה לי הרגשה של אנדרנאלין שצנח למעמקים הוא נגמר לי מהר מידי, והדיכאון הציף אותי
לכן בצעד חסר תקדים
ארזתי תיק קטן ונסעתי עם חברות לכנרת לעשות קצת ספורט ימי להשתחרר ולהחזיק קצת את הזמן ביידיים שלי שלא יעבור כל כך מהר. חוויות יכתבו בהמשך
אויי איציק איציק הסטרי שכמוך חחח מילא אני עם כל הכפרים הערביים בדרך.... אבל שאיש קול כמוך יהיה מודאג ?
יאלה ביי סנדרלין

kaya11

New member
לקח לי זמן....

אבל התאוששתי, ולא מאלכוהול כמו שחלקכם בטח חושבים...
סך הכל ביליתי שבת אצל ההורים (גם זה קורה לפעמים...) אז לא הייתי ליד המחשב אבל עכשיו אני כאן

צינסקי

New member
איציק - אל תאמין להן ../images/Emo3.gif

שיחררתי אותן לרגע כדי שלא יתחילו לחשוד. אולי קצת צולעות, אבל סך הכל - עדיין מדברות לעניין. צ י נ ס ק י

aiziq

New member
חחחחח הצחקתן אותי

הרי ברור שהלכתן לפלסטיקאי שיסדר לכן את כפות הרגליים אחרי שצינסקי סיים להתענג עליהן

צינסקי

New member
אמנם לא כל שלמות היא טבעית

אבל במקרה הזה, אני מוכן להתערב. צינס.

למעלה