צינעת הפרט וחוק הגנת הילד, איפה הם?

• פותח הנושא odeia
  • פורסם בתאריך

odeia

New member
צינעת הפרט וחוק הגנת הילד, איפה הם?

הראו עכשיו בפיספוסים, ילד בחוף הים והראו אותו עירום, וגם "עמד" לו. האם זו לא עברה על החוק? האם שום דבר לא עומד בפני הרייטינג? למה ההורים מוכנים להראות ככה את ילדם רק בשביל אוטו? איפה יצחק קדמן כשצריך אותו?

רותי ע

New member
צריך ליידע אותו....

ולהתלונן על התוכנית. ואני לא מתפלאה..יש אנשים שאין להם גבולות. אפילו לא ילדיהם

רותי ע

New member
אולי אחרי....

המפגש.... סקר הלידה... האירוח הקרוב... עדכון ימי ההולדת/המאמרים/הפנינים... (מספיק תירוצים
) וברצינות- אולי אם מישהו יוכל לברר כתובת (רצוי מייל) נפרסם כאן עצומה וירטואלית ונשלח לערוץ השני. מה דעתכם?

הצעה מעשית

לא ראיתי את התוכנית הנלוזה, אבל אני רוצה להציע זוית ראיה נוספת. החוק בישראל מחייב דיווח על פגיעה בילדים. במקום לפנות למי שפגע (ההורים, ערוץ הטלוויזיה) אני מציע לדווח על כך למשטרה ולעובדי הרווחה, המחוייבים לבדוק כל מקרה ולטפל בו במהירות.

הוצאת לי את המילים. אני רותחת.

מילא למתוח ילדים ולהציג להם בכוונה משימה בלתי אפשרית ולצחוק על זה.. ההורים של הילד הזה צריכים להתבייש בעצמ. ביישו את הבן בשביל פרס עלוב. אני ממש זועמת.

התובנית הזאת בכלל די נוראית בעיני

ומי יפנה בשמו של הילד ליצחק קדמן, אם הוריו ה"גאים" בכלל לא הססו להראות כך את בנם. מסכן קטן.

לא ראיתי את פספוסים

בעצם אני לא רואה טלביזיה כבר די הרבה זמן, אבל גם כשראיתי לא אהבתי לראות את פיספוסים. הצחוק הזה על טעויות של אנשים, על מעידות שלהם או מכות שהם מקבלים נראה לי מאוד לא במקום. כשמצלמים את הילדים עושים דברים (ובטח חלק מהם הם מבויימים), זה נראה לי ממש פלישה לצנעת הפרט של הילד. אבל מצד שני, אוטו יש רק אחד (או שניים), ילדים אפשר שיהיו גם יותר, אז מה יותר חשוב אוטו או ילד?

ואני אף פעם

לא רואה פיספוסים, וגם לא דודו טופז, אני כ"כ שונאת את התוכניות האלו, (ויש עוד כמה בסגנון שאני לא צופה בהם)

shelycat

New member
......

אמנם אני רק מבקרת אצלכן וקראתי את השירשורים ולא ממש הבנתי על מה המהומה ואז פתאום בלי התרעה.... יאיר לפיד שם את זה בתכניתו ואני מסיכמה איתכן זה פשוט מחריד. כל כך לא במקום ,כל כך זול ומבזה. מיאיר לפיד ציפיתי ליותר.

כנ"ל! אני מזועזעת!!! ולא יכולה

שלא לחשוב, מה קורה אם מישהו מחברי הילד ראה את הוידאו...

../images/Emo45.gif גם אני!!!

שונאת, נגעלת, מובחלת המתכניות האלה וגם לא מרשה לילדים שלי לצפות בהן אמרו לי בעבודה: מה את חושבת? כמה זמן תוכלי לשלוט להם בטלוויזיה? אז עניתי להם, וגם לילדים שלי שרוצים לראות (כי יש על זה פרומואים) שכל עוד אני שולטת במה שילדי רואים - אני אעמוד על המשמד וכשיגדלו, והבחירה תהיה בידם, ואז הם ייזכרו מה היתה דעתי ויחליטו בעצמם. - בשאיפה שהם יפנימו... זה חינוך, לא? במקרה ראיתי את הסרטון המדובר, כי זה הוצג בתכנית של יאיר לפיד, גועל נפש! מביש וממש לא מצחיק!!! תמר.

דיאנה1

New member
גם אני לא רואה את התוכנית הזו

ודומיה. אני שמחה לראות שאני לא לבד כי כבר קיבלתי את ההרגשה שכל העולם מת על התוכניות האלה ורק בעיני הן מגעילות. אבל לפי מה שכתבתן הוא באמת "התעלה" על עצמו הפעם. גועל נפש.

iris and ben

New member
מבלי לראות התוכנית-גועל נפש../images/Emo31.gif

מדהים עד כמה אנשים/הורים יכולים לרדת נמוך לא מצא חן בעייני גם ההקשר המיני הזה זה לא משרת אף אחד ובטח לא את הילד למרות שאני לא חיה בארץ ולא ראיתי את התוכנית אני מוכנה לחתום על עצומה וליידע חברים שלי בארץ זה פשוט מרתיח אותי
וזה ניצול גמור של הילד!!

vered4

New member
../images/Emo45.gif אנשים טפשים וחסרי רגישות

אני מקווה שיש להם מספיק כסף לפסיכולוג צמוד. אני לא רואה את התכנית, בן כמה הילד? ביום שני, היה בערוץ 4 סרט בשם "החלטה חפוזה, מבוסס על סיפור אמיתי. צלמת מיקצועית, צילמה ילדים של חברתה, כמו בחיים. הילדות (הגדולה בת 7) קיפצו ערומות או רק עם תחתונים, על המיטה, והשתוללו כרגיל. כאשר הסרט נמסר לפיתוח, דיווחו בעלי החנות למשטרה על התמונות, והאם נעצרה והואשמה בפורנוגרפיה. הענין הגיע עד למשפט ובסופו של דבר האם זוכתה. עם כל ההגזמה שהיתה בהאשמת האם, יש רגישות גבוהה לרווחת הילדים. ההבדל הוא ששם התמונות היו לאלבום המשפחתי וכאן שלחו אותן לתחרות.

רותי ע

New member
ועכשיו נזכרתי שזו לא הברקה הראשונה

בתוכנית. לפני כמה חודשים היה תינוק שרכן מעל בובה והתנדנד מעליה בתנועות שהזכירו להורים ולמפיקים המאושרים אקט מיני. אז הקרינו את הקטע בליווי מוזיקה מתאימה לחדר מיטות. מבחיל

איזה גועל

לא ראיתי, זו תוכנית מגעילה שאני שונאת אותה, אני מיד רצה לברר למי אפשר לפנות בערוץ 2 ובמועצה לשלום הילד. אחזור עם פרטים.

_גלית_

New member
אוי!!! זה פשוט הרס לי את הבוקר...

הסיפורים האלה לא יאמנו... אני כל כך סולדת מהתוכניות האלה
, כמה נמוך אפשר לרדת? אני רואה מידי פעם הורים שההתנהגות שלהם גובלת ממש בהתעללות, וזה פשוט עבר את הגבול, זאת ממש התעללות בעיני!! איפה הכבוד לילד וההגנה על זכותו לפרטיות של גופו??? אוי...
הרי אם עושים משהו כזה למבוגר בלי לקבל את אישורו, זאת עברה על החוק!

אפשר לפנות ל"רשת"

באתר הבא": http://www.reshet-tv.com/pages/contact.asp ניתן לכתוב שם מספר מלים. אני כבר כתבתי, מקווה שתצטרפו.

למעלה