Nicky5551991
New member
ציסטה ברגל
שלום רב, עברתי היום אירוע מאוד לא נעים והייתי רוצה להתייעץ עם מביני עניין.
משמאל למפשעה על הרגל יש לי מין גולה קטנה כזו מתחת לעור (ציסטה)...היום הייתי אמורה להוציא את זה אצל כירורג...
מכיוון שאני מאוד מפחדת מדם ובכלל מכל התהליכים הרפואיים הפולשניים אני נכנסתי לחרדה מטורפת מיד אחרי שהוא הזריק לי חומר הרדמה לאיזור...
הרגשתי שאני עומדת להתעלף נכנסתי לפאניקה איומה !!!
בסוף בחרתי שלא לעשות כלום ונשארתי רק עם הרדמה אבל את הניתוחון עצמו לא עשיתי......
אני כמובן מאוד מאוכזבת מעצמי ועד עכשיו עוד לא ממש עברה לי החרדה....
אין יותר דרכים לגלות אם זה שפיר או ממאיר?
יש לי את זה שנתיים זה קטן ולא מזיק לא כואב ואין לי יותר כאלה בגוף וזה לא גודל זה נשאר באותו גודל מאז שזה הופיע...
אני מאוד מאוד מפחדת מהניתוחון הזה ורבים מכם בטח לא יבינו אבל בשבילי זו חרדה עצומה..
אני אחת שמתעלפת בבדיקות דם...
מה אתם מציעים לי לעשות???
תודה מראש
שלום רב, עברתי היום אירוע מאוד לא נעים והייתי רוצה להתייעץ עם מביני עניין.
משמאל למפשעה על הרגל יש לי מין גולה קטנה כזו מתחת לעור (ציסטה)...היום הייתי אמורה להוציא את זה אצל כירורג...
מכיוון שאני מאוד מפחדת מדם ובכלל מכל התהליכים הרפואיים הפולשניים אני נכנסתי לחרדה מטורפת מיד אחרי שהוא הזריק לי חומר הרדמה לאיזור...
הרגשתי שאני עומדת להתעלף נכנסתי לפאניקה איומה !!!
בסוף בחרתי שלא לעשות כלום ונשארתי רק עם הרדמה אבל את הניתוחון עצמו לא עשיתי......
אני כמובן מאוד מאוכזבת מעצמי ועד עכשיו עוד לא ממש עברה לי החרדה....
אין יותר דרכים לגלות אם זה שפיר או ממאיר?
יש לי את זה שנתיים זה קטן ולא מזיק לא כואב ואין לי יותר כאלה בגוף וזה לא גודל זה נשאר באותו גודל מאז שזה הופיע...
אני מאוד מאוד מפחדת מהניתוחון הזה ורבים מכם בטח לא יבינו אבל בשבילי זו חרדה עצומה..
אני אחת שמתעלפת בבדיקות דם...
מה אתם מציעים לי לעשות???
תודה מראש