ציסטות בשחלה

myofer

New member
ציסטות בשחלה

שלום אני מסתובבת עם 2 ציסטות בשחלה כבר 4 שנים, בהתחלה הרופאים חיכו שהן יעלמו לבד אבל עכשיו ממליצים על ניתוח. מישהו מכיר טיפול טבעי שיכול להתאים לי? תודה רבה

ציסטות..

שבוע טוב, ציסטה בראיה סינית הינה תקיעות של ליחה בשחלה האם הינך סובלת מעוד תופעות של ליחה, כמו אלרגיות, כבדות , עודף משקל? אם כן יש לשנות את תזונתך ולהוריד מוצרים המיצרים ליחה כמו בננות , חיטה וסוכר לבן, בוטנים, פירות הדר ואוכל מטוגן. אני מכירה תוצאות יפות של הצטמקות הציסטות ואפילו להעלמותם לגמרי בטיפול משולב של דיקור , צמחי מרפא ,ורפלקסולגיה . הייתי ממליצה לך לנסות טיפול שכזה לפני ניתוח . שבוע טוב

myofer

New member
תודה

הי יעל! תודה על התשובה, היא נראית לי קולעת כיון שאני סובלת מנזלת תמידית ועייפות מוגזמת. אני אנסה את המלצתך. כל טוב! מעין

myofer

New member
מה כן לאכול?

הי יעל, החלטתי לנסות את הדיאטה למניעת ליחה ואני קצת מתקשה. אולי תוכלי לעזור לי: א. האם מותר לאכול - אבוקדו? מוצרי חלב? ב. האם כל לחם חום לא מכיל קמח לבן? ג. איזה תחליפים יש למוצרי סוכר וקמח לבן - אני מרגישה שאין לי מה לאכול...
על הפינוק
ושוב תודה מעין

מעיין יקרה,

זה לא פינוק , זה בהחלט קשה.. אני ממליצה לך בחום לגשת לנטורופט או מטפל סיני המתמחה בתזונה ע"מ שיבנה לך תפריט מאוזן ובריא. מוצרי חלב כדי להוריד למינימום ובכל מקרה רק חלב עיזים ורצוי ביו. אבוקדו אני הייתי מורידה בשלב זה כי הוא מייצר ליחה גם כן. רצוי בתקופה זו לעבור לפריכיות אורז אבל אם את חייבת לחם אז הכי מומלץ זה לחם שיפון אחריו וחיטה מלאה . למוצרי סוכר אין תחליפים... אם את חייבת מתוק השתמשי בפעמים אלו בדבש או במולסה . בססי את ארוחותייך על אורז , בשר , ביצים קיטניות ודגנים מלאים כמו קוואקר, כוסמת, דוחן והרבה הרבה ירקות חיים ומבושלים - אבל , שוב, אין זה פותר אותך מללכת ליועץ מקצועי, שתי הרבה מים פושרים עם לימון ( בכלל הימנעי מלאכול קר רק מטמפ´ החדר ומעלה). הערה חשובה - בציסטה יש לטפל ולא רק באמצעות התזונה אם כי התזונה הינה הצעד הראשון לקראת החלמה.. בהצלחה יעל

myofer

New member
מסתבר שהן מחוץ לשחלה..../images/Emo2.gif

הי, אתמול עשיתי אולטרסאונד אצל רופא מומחה והוא גילה שהציסטות מחוץ לשחלה (טוב לדעת אחרי 4 שנים..) לפי הרופא יכול להיות אפילו שהן שאריות מתקופת העוברות. האם במקרה כזה הטיפול האלטרנטיבי זהה? תודה רבה על היעוץ מעין

Talia E

New member
לי היתה וטופלה

לפני כשנתיים סבלתי למשך כחודשיים (...
) מציסטה בשחלה (במיקום מאד מכאיב!) - וטופלתי בהצלחה מסחררת ויש לציין שאף מיידית, באמצעות מוקסה חצי ישירה. המוקסה משמשת ככלי ברפואה הסינית לחימום, היא עשוייה מצמח ה- artemisia vulgaris. חצי ישירה - ז"א ששרפו אותה קרוב מאד לעור. לרוב האנשים זה משאיר צלקת קטנטונת - כמו נקודה - למשך מספר חודשים [במקרה שלי, היות שיש לי עור סופר-רגיש, הצלקת עוד ישנה, אם כי התבהרה מאד, אך זהו מקרה יוצא דופן]. בהצלחה לך!

וואלה? איך זה עובד?

עשו לי כזה דבר, אפילו כמה, אבל למיטב דעתי זה לא תרם לי כלום (אולי כי אין לי שחלות, ואולי כי הבעיה היתה אחרת) איך זה עובד, בעצם? לפי ההגיון (שלי), אין קשר ישיר בין הטמפ´ החיצוניות לטמפ´ של האיברים הפנימיים, לא? זה משהו שקשור למרידיאנים? הפרש פוטנציאלים חשמלי (כמו בדיקור) ? ?? מלא שאלות כ...

מוקסה ..

מוקסה הינה תערובת של צמחים שיובשו בשמש תקופה ארוכה וע,י כך קלטו את אנררגית השמש . המוקסה בא לרב בצורת תפזורת או מגולגל בסיגר .( בסין השימוש העיקרי במוקסה מתבצע ע"י שריפת העשב על גופו של המטפל - במדינות המערב מחשש להשארת צלקות השימוש הנפוץ הינו ע"י סיגר ארוך בו דחוסה התערובת) למוקסה יש מס´ תפקידים הראשון שבהם הוא החימום והוצאת הקור אבל גם כשרוצים לזרז הנעה ( של צי= אנרגיה) או לפזר סטגנציה ( תקיעות) בד"כ של דם לעיתים משתמשים במוקסה תלוי כמובן בגורמים נוספים כמו האם אין חום בגוף ( כי אז לא מומלץ להשתמש במוקסה) ועוד. בד"כ לא מחממים איברים אלא נקודות אולם ישנם סוגי טיפול בהם אנו משתמשים במוקסה לאזורים רחבים ולבעיות כוללניות לדג. בבעיות גב תחתון הנובעות מקור או רוח נעשה מוקסה בגב תחתון או בבעיות עיכול עקב קור ( מתזונה או רוח שחדרה) וגם בבעיות של סטגנציה כמו ציסטה - נחמם את האזור בו יש תקיעות. זהו על רגל אחת , מקוה שעניתי ואם לא שאלות יתקבלו בברכה
יעל

למעלה