ציףציף 1000האם את יכולה להמליץ על flowerboy69

rozgil

New member
ציףציף 1000האם את יכולה להמליץ על flowerboy69

בפני הנהלת "תפוז" על מנת שיקבל את הנהלת הפורום ? חבל שהפורום יסגר...והוא כרגע ניראה היחידי הרציני שמוכן לקבל את ניהול נפורום לידיו... המלצה שלך בטח תעזור... שבוע טוב : גילי - ROZGIL :)

flowerboy69

New member
חח תודה אבל...

אני באמת לא צריך המלצות.כל דבר שהגעתי אליו בחיים היה בזכות עצמי ואפילו לעבודות שלי מעולם לא הבאתי המלצות אמרתי-תנו הזדמנות ותחליטו ועובדה שדרך כך הגעתי למה שאני היום... בכל אופן-אין לי ידע מהסוג של המנהלת שהייתה פה.אינני יודע מי ניגן היכן ומה מזכיר מה ודומה למה.אני אספן וככזה הידע שלי הוא טכני יותר-איזה אלבום יצא היכן גרסאות שונות הקלטות לא רישמיות סינגלים ספרים-בכל זה אני מבין ועוסק כבר מעל 15 שנה.אני רוצה לתת לאנשים-לקוראים את הסיבות להתאהב במוזיקה הזו ובלהקה-להבין את השוני שלה מכל דבר אחר שיש או היה ולפתוח פתח לדור אחר להכיר את העולם הזה שנקרא פינק פלויד כמו גם את התקופה והרקע שבו המוזיקה נוצרה שהוא לא פחות חשוב בעיני. אני פניתי להנהלה והם ביקשו הוכחות לכתיבה רצופה ואני אישית חושב שזו בקשה טיפשית גם כי אדם יכול להתחייב לדבר ומחר פתאום יקרו דברים והוא לא יוכל לעמוד בזה וגם כי בעיני היסטוריה לא מוכיחה דבר על האדם להיבחן לפי מעשיו הנוכחיים ולקבל הזדמנות-מקסימום לא הולך תמיד אפשר לבצע שינויים. בכל אופן-אם וכאשר יחליטו הם יודעים איך להשיג אותי.מה גם שאני בטוח שמתחת לפני השטח יש עוד מציעים שבטוח יש להם את היכולת לכתוב יותר ממני ובטוח מבינים יותר ממני בפרטים הקטנים של הלהקה... shine on flowerboy69

warster7

New member
אני לא מסכים איתך

לפי דעתי הבקשה של תפוז לראות הוכחות לכתיבה רצופה לא טיפשית בכלל. הם לא "עושים שרירים" והם רוצים לוודא שתהיה מנהל רציני. נכון שהפורום די מת, אבל אם לא היו להם כללים כל אחד היה יכול להיות מנהל של כל פורום.

flowerboy69

New member
אם כבר אז שיהיו כללים יותר רלוונתים

למשל ידע בתחום או ניסיון או משהו שיהיה יתרון יחסי של מועמד זה על פני אחר.אדם יכול לכתוב רצוף שנים ופתאום דבר זה או אחר ימנע ממנו או לא יודע מה ולכן אינני חושב שרציפות בעבר היא הוחכה משמעותית למשהו. חוץ מזה ויותר חשוב-אני אדם מאוד עסוק כיום ואמרתי שאני מוכן לקחת את זה ולעשות מה שצריך ולפנות זמן גם כי אינני רוצה שהפורום יסגר וגם מתוך אהבה אמיתית ועמוקה למוזיקה ואפשרות להעביר ידע וניסיון משלי לאנשים וגם ללמוד מהם.נראה לי שצריך לתת הזדמנות לאדם להוכיח עצמו בעבודה עצמה ולא להביט לעבר ולהפיק ממנו מידע.ככה אני לפחות מאמין. בכל אופן וכמו שאמרתי-שיעשו כרצונם זה לא שאני לחוץ או משהו לי יש מה לעשות(לנהל בית מאפה להיות אבא לתינוקת שאמורה להגיע כל יום ללמוד ולטפח את האוסף שלי) ומי שבסוף יהיה המהנדל:) שיהיה לו בהצלחה ושיביא את הרצון להכיר ולשמוע את הלהקה לכמה שיותר אנשים בכל שכבות הגיל והחברה.

למעלה