ציף או מישהו אחר, ה ידוע לך על מיקס

Shakty

New member
ציף או מישהו אחר, ה ידוע לך על מיקס

שעשה מלקולם ג'ונס ב 87' לכמה מהסינגלים הראשונים של הפלויד ? מי מה כמה איך ובאלו נסיבות ? יש לי את Scream Thy Last Scream, Vegetable Man בגירסאות הללו אבל אין לי מושג מאיפה הן וכדומה...

ולהלן התשובה

על פי הדברים המופיעים בספרו של דייויד פארקר, Random Precision: מלקולם ג'ונס, כזכור, היה המפיק הראשון של The Madcap Laughs. בשלב מאוחר של ההקלטות הוא הוחלף ע"י EMI בגילמור (שהביא את ווטרס). נסיבות ההחלפה שנויות במחלוקת ואני קראתי לפחות שלוש גרסאות סותרות לסיפור: זו של ג'ונס, זו של גילמור וזו של פיטר ג'נר. ניחא. בשנות השמונים התחיל ג'ונס במסע-צלב לשכנע את EMI להוציא לאור הקלטות נדירות של בארט, באופן רשמי. הוא התכתב עם EMI במשך כמה שנים, ולאחר שהצטרפו גורמים נוספים ללחץ, הסכימה בסוף חברת התקליטים להצעתו. בשנת 1987 ג'ונס נכנס לאולפנים, ושם עשה מיקסים חדשים לכמה מההקלטות הנדירות של סיד, ביניהן Vegetable Man ו-Scream Thy Last Scream. יש לציין, שמדובר בעצם בהקלטות של הפלויד, לא של סיד כסולן. הפלויד מעולם לא הסכימו להוצאתם של שני השירים באופן רשמי, וסיבותם עמהם. אבל ג'ונס חלה זמן קצר לאחר מכן, ונפטר. את העבודה השלימו מפיקים אחרים, וכך יצא האלבום Opel - ללא שני השירים האמורים. ואם אני כבר כאן: עוד לא גמרתי לקרוא את ספרו המרתק של פארקר, אבל דבר אחד כבר בולט לעיין: במקומות רבים בהם הוא כותב ש"ההקלטות אינן מצויות עוד בידי EMI" הוא מציין גם ש"יתכן וההקלטות מצויות בארכיונים הפרטיים של הפלויד". דהיינו, לחברי הפלויד - והחשד שלי נופל בעיקר על גילמור ומייסון, מכמה סיבות - ישנן מתחת למרצפות כספות, בהן אוצר בלום של הקלטות של הפלויד ושל סיד כסולן, שאף אחד לא ראה ולא שמע, ויתכן שעצם קיומן לא ידוע בכלל!

Shakty

New member
אין אין עליך :)

ובד בבד - מתי מארגנים פריצה מתוכננת לטירות שלהם ? לגבי הסקירה של הקלטות הפלויד בטלויזיה הבלגית אני נאלץ לדחות שוב את הדד ליין :) עקב עומס על כל המערכות... אני אנסה לסיים עד סוף השבוע.

אין בעיה ../images/Emo140.gif

קח ת'זמן, וד"ש ליהב הקטן!

thezanani

New member
ואפרופו יהב

ד"ש גם בשמי! מה עם תמונות חדשות שיהיו לי לwallpaper? וקנית לו כבר גיטרה בס? ולא! זה לא אוף טופיק!

Shakty

New member
אני מפחד להפוך את הפורום לפורום יהב

וכן הריקנבקר בדרך...

אני לא מבין בתינוקות ...

לא כל כך מבין בתחום הינקות אבל העניין אבל ...העניים שלו ענקיות! זה נורמאלי ?

Shakty

New member
חשבנו על זה- אבל בסוף החלטנו לנפח

את הפרצוף במקום.

The Albatross

New member
LOL

אחד הדברים שלא כדאי לעשות להורים טריים זה לרמוז שהתינוק שלהם מכוער. זה יגמר בסימנים כחולים.
זה כמו להגיד לאישה שהיא נראית "לא יום יותר מ30", כשהיא בת 28.

ממש לא מכוער!

רק תהיתי על העניים ! הם ממש ממש גדולות בחיים לא ראיתי עניים כל כך גדולות (זה דווקא מרשים!)

זה טבעי אצל תינוקות

העיניים שלהם גדולות יחסית לראשם. לא יוצא דופן בכלל.

נהדר

חי חי חי אמרתי לכם שאני לא מבין בתינוקות למעשה אני חושב שיש לי סוג של פחד מתינוקות ובגלל זה לא באתי במגע עם תינקות אף פעם ואני יודע איך הם נראים בעיקר מסרטים (ברחוב עוצמים עניים)

למעלה