צ'יף, מאחוריך! פרץ הוא כתב לעניני תקשורת. אולי עדיף לדלג עלי

רני538

New member
צ'יף, מאחוריך! פרץ הוא כתב לעניני תקשורת. אולי עדיף לדלג עלי

מעט תוכן. אני מתקשה להתחרות בגלובס. נדמה לי שגד פרץ הוא כתב של גלובס לעניני תקשורת. אז רק קישור. לא ספרתי מלים, אך נראה לי שהמאמר קצר. אולי כדאי לכם לדלג. עלי, כלומר על ההודעות שלי. וגם על התוכן שלהן. כבר כתבתי שאני מתקשה להתחרות בגלובס. כנדרש בפרסומים חשובים, ולא רק בתקופת בחירות, יש כאן אפילו בכיר, לא מזוהה. אבל רק בשוק האינטרנט המקומי. נרגעתי. צ'יף, לא גד פרץ מאחוריך. מדובר בבכיר. זה מתחיל להיות מאד חם. שלא תיכוה! במחשבה נוספת, המאמר שלו אינו לילדים קטנים. הבכיר בכותרת המשנה מתרבה לבכירים בתוכן. על מה אני חושב? עושה ענין משיקולי עריכה של המגיה הלשוני שנדרש לקצר כותרת ארוכה מטעמי מקום. או, לא. אלו לא שיקולים של המגיה. זו הבנת הנקרא שלי. רק בכיר אחד רואה כסף על הרצפה. האחרים רק רואים מחסור חמור. בשוק. מדובר בשוק. סיטונאי. לא שוק קמעונאי, שאינו מטופח, כמו חלק מהשוקים הפתוחים המוכרים. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001018421.
כותרת: "מי שיביא מלאי של נתבים לישראל יעשה סיבוב גדול".
כותרת משנה: כך לדברי בכיר בשוק האינטרנט המקומי ■ שוק הנתבים הפרטי לא התפתח בישראל בגלל שבזק השתלטה על השוק ■ התוצאה: בקושי ניתן למצוא נתבים עבור ספקיות האינטרנט שרוצות להתחרות בשוק

למעלה