ציף!

Rainlady

New member
ציף!

שאלה שאלה שאלה שאלה! מה לווטרס ולמשחק? ולתאטרון?

תשובה תשובה

תשובה תשובה: או שאת רוצה לחכות לציף שתתעורר?! בקיצור, ווטרז עובד על מחזמר שיעלה על במות ברודויי מבוסס על האלבום והסרט "החומה". שבו הוא יכתוב את המוסיקה, יערוך יחתוך יוסיף יביים, בקיצור השף הראשי. המחזמר אמור לעלות בשנה הבאה (יש חדשות בחדשות האחרונות). השאלה האם כדאי לטוס לניו יורק אחרי הצבא לראות את זה?! נחיה ונראה! בוקר טוב עולם!

נכון

יחד עם זאת, נדמה לי ששאלתה של Rainlady מתייחסת, אולי, לדברים שנכתבו בחשדות. האם אני צודקת?

Rainlady

New member
בהחלט

יש לך אולי תשובה בשבילי?

זה די פשוט

באנגליה יש מסורת תאטרונית של מאות שנים (שייקספיר, זוכרים?). מלבד בתי הספר המצויינים למשחק שיש שם, בכל בית ספר ואוניברסיטה בממלכה המאוחדת יש חוג לדרמה בו תלמידים חובבים יכולים להשתתף - ורבים עושים זאת. ווטרס ככל הנראה השתתף בחוג לדרמה בקולג' שלו. חבורת הנערים אליה השתייך, בקיימברידג', היתה כמובן בעלת אוריינטציה אמנותית ברורה, ולכן זה לא ממש מפליא. אני מצרפת תמונה, שעל פי המקורות נראה בה סיד בארט בן ה-15, כאשר שיחק בתפקיד "המלט", בחוג לדרמה בביה"ס התיכון בו למד.

מאיפה הבאת אותה?!

חחח... הייתה בארנק שלך מקופלת כשהיית בתיכון ובנקיונות של פסח עלית עליה?!

../images/Emo13.gif

נדמה לי שהיא פורסמה בביוגרפיה האחרונה שנכתבה על סיד, Madcap. מן הסתם מישהם ממשפחתו או ידידיו נתן אותה למחבר הביוגרפיה.

למעלה