ציפויי זהב

סיגליתא

New member
../images/Emo41.gif מדברים כל הזמן על ציפויים, אז אני רוצה

להמליץ, אם מותר
על חבר טוב שהוא מורה לצורפות , מוכשר ברמות, אבל בעיקר ברצוני לציין שמי שבונה מודלים משעווה, ומחפש/ת מישהו מדוייק להפליא שיעשה לה גומי ליציקות, זה האיש, - גם המודלים שלו בשעווה - נפלאים ומדוייקים!!!! הסטודיו בתל אביב מיכה יחיאלי - -03-6293864 מנסיוני - איש מקצוע מעולה (וגם חבר טוב)

ls dm thc

New member
ציפויי זהב

אהלן הרבה זמן לא היתי כאן,כמו שגם לא הנעתי את החנות הרבה זמן,אני מתכוון לחזור לפעילות אז שלום לכל יושבי ובעיקר יושבות הבית ותתחדשו על הפורום. אז מחפש מצפה זהב שעושה עבודה טובה הסתכלתי קצת בארכיון של הקומונה ודליתי קצת מידע(תודה לאיתן שהבהיר לי קצת את הנושא) ראיתי המלצות מלילושקין על איברהים, יש למישהו המלצות נוספות?מה לגביי וייס? אני מתכוון לתת ציפוי לכמה בתי עסק ולבחור את מה שהכי נראה לי,רק הבעייה בציפוי שיודעים אם הוא טוב או לא זה אחרי כמה זמן שרואים כמה זמן הוא מחזיק מעמד אשמח לכל מידע שיבהיר לי את נושא הציפויים. המשך שבוע נפלא

היי

גם אני חיפשתי ושאלתי כמה אנשים וכולם אמרו לי איברהים. הוא עובד עם כמיות גדולות בלבד ולציפוי היותר טוב הווה אומר ציפוי מיקרוני משלמים יותר. וויס נחמדים, אפשר לצפות גם פריט אחד אבל הבנתי שהציפוי לא מחזיק אותו דבר. אני חייבת לומר לך, וסליחה מראש אם אני דוחפת את אפי, את חייייייייייבת להחליף צילומים בחנות....

milshake

New member
מי זה איברהים?

איפה הוא נמצא, ומה זה כמויות גדולות? 15-20 יח' זה סביר או שמדובר על יותר? כמה בערך יוצא ציפוי מיקרוני? עם וויס לא קיבלתי כזו הרגשה טובה, בקושי יורדים במחירים גם לכמות השאירו לי מעל 20 שח ליח', ובכלל בפעם האחרונה שהייתי היה אצלהם מינימום 50 שח גם ליח' בודדת.. ונראה שהם מחייבים איך שבא להם בלי קשר לכמה שזה באמת צריך לעלות - חיים בסרט. הייתי אצלם רק בהתחלה והפסקתי ללכת. יצא לי לעבוד לאחרונה עם בחור נחמד בשם שמעון שנמצא בערך מול רשבל (נראה לי אלנבי 76), לקח לי בזול יחסית אבל אני עוד לא בטוח במבחן העמידות. :)

shefaor

New member
רשימה של כמה מצפים, ל / ב חומרים שונים

ציפויים: אבו חליפה בינין פנורמה קומה 4, תל אביב 03-6828030 אברהם גדרה 11, ת"א (שוק הכרמל) 03-5176715 זהב וכסף אברהם יציקות בצלאל 6 ר"ג 050-6445054 ציפוי זהב ורודיום אלגונל הפטיש 6, חולון 03-5584275 אלומיניום, אנודייז אלדין מרגוזה 8, יפו 03-6832355 זהב וכסף וייס אדוארד מוהליבר 47 תל-אביב (מדרחוב נחלת בינימין) 03-5178114 ציפוי זהב וכסף וייצור שרשראות זהב א-ה 10:00-16:00 חלמיש הרצל 146, תל אביב 03-6825836 ציפוי חשמלי כרום, ניקל, נחושת (מבריק) גלבנו פלסטיק מזרחי 15, תל אביב 03-6838637 קיבוץ אלונים 04-9838180 אלומיניום
בהצלחה!

לימיצ

New member
ביקשת, קיבלת!ההודעה נמצאת בהודעות הנבחרות של

הפורום לעד

shefaor

New member
ואוו איזה גאוה

הפוסט שלי בהודעות הנבחרות... עכשיו נשאר לי רק להכנס ל FP באטסי....

למעלה