אם הזיגוג יהיה על שוקולד לבן../images/Emo140.gif
הוא ייצא מקסים. אפשר להוסיף את הוויטמינצ'יק לשוקולד הלבן ואז לא צריכים זיגוג כלל. הכנת זיגוג מריבה: חצי צנצנת ריבה - תותים דובדבנים, פטל אדום או משמש מדוללת בכוס קטנה (200 מ"ל) מים 2 כפות קורנפלור מומסות ברבע כוס מים בסיר קטן מרתיחים את הריבה המדוללת מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים עד שמסמיך מקררים ומורחים על העוגה אפשר גם להכין זיגוג מתותי-שדה דובדבנים, פטל אוכמניות, אננס או כל מה שאוהבים: חותכים תות שדה לקוביות מפזרים כחצי כוס סוכר, שמים במקרר לכמה שעות להגרת נוזלים, את הנוזלים האלה, שמים בסיר קטן מרתיחים ומוסיפים קורנפלור מדולל כמו במתכון הקודם ומערבבים עד שיסמיך, מקררים ומורחים על העוגה הקרה. אפשר להוסיף את הפירות גם כן לזיגוג. יוצא יפהפה. כנ"ל לגבי דובדבנים, פטל, אוכמניות, אננס ועוד. אני עושה כל מיני ציפויים - הכל לפי העוגה שאני אופה. אם תיכנסי לגלריה שלי (למעלה) תראי שם זיגוג של ריבת משמש על עוגת פירות קייץ. מקווה שיהיה לך לעזר. יום נעים,