ציפוי בגלסאז'

motip3

New member
ציפוי גלסאז

סה"כ המתכון לציפוי בקישור שהעלתה נראה טוב ונכון, אני יכול להוסיף שלושה טיפים:
1. הקקאו חייב להיות מהאיכות הגבוהה ביותר שאתה יכול להשיג, וטחון ברמה כזאת שכשאתה שוקל אותו הוא מתחיל "לעוף" בחדר.
2. לאחר שהציפוי הוכן, לסנן אותו במסננת עדינה על מנת להרחיק גושים אפשריים.
3. שהעוגה שאתה מצפה תהיה קרה ככול האפשר, המזיגה חייב להתבצע במהירות על מרכז העוגה שעומדת במקום ישר ולהבטיח שהתקשמות בקצב שווה של הציפוי בכל הכיוונים. ולראות שגם מהצדדים הציפוי נוזל בצורה אחידה ושווה ולא לנסות לעשות תיקונים.

בהצלחה
 
אם תביט בדפנות תראה למה קושט בדפי שוקולד


גם למקצוענית כמו נטלי לוין, לא יצא ציפוי מושלם. אפשר לראות נזילות לא אחידות מעל הדפים בדופן העוגה. היתרון שלה כמובן שיש שפע רעיונות ומוצרים לכסות על תקלות מסוג זה.

ככלל, נסיונות חדשים מומלץ לנסות בבית כמה פעמים ולהתאמן לפני שמכינים לאירוע מחייב.
 
למעלה