ציפוי לעוגת גבינה קרה

bali

New member
מנהל
לא, היא מתכוונת לציפוי פירות יער/אומניות על עוגת גבינה

מה שצירפת בקישור זה גלסאז' / מירור.
 

סביון1

New member
ציפוי לעוגת גבינה קרה

שלום,

אשמח לקבל עזרה בנוגע לציפוי עוגת גבינה קרה. אני רוצה לצפות בציפוי המתוק שרואים על הרבה עוגות גבינה קרות, כמו ציפוי אוכמניות או פסיפלורה וכדומה. כל פרות היער הקפואים חוסלו בסופרמרקט ולא מצאתי מה לקנות. לא ידעתי אפילו איפה לחפש. בסוף קניתי מעדן פירות יער ללא תוספת סוכר (אנחנו לא אוהבים מתוק מאד), מהמדף של הריבות. אין לי מושג אם זה מתאים לציפוי? מתאים אחרי איזשהוא עיבוד? דילול?, או שאולי לא מתאים בכלל?

תודה מראש לעונים
 

bali

New member
מנהל
מעדן פירות יער כזה מתאים בהחלט לציפוי עוגת גבינה

אני משתמשת הרבה במעדנים כאלה כמו סן דלפור ודומיו. מערבבים אותו קצת שיהיה יותר חלק ומורחים על העוגה כשהיא קרה ויציבה.
 

סביון1

New member
כן, לזה התכוונתי. אפשר לדלל אותו טיפה עם מים חמים כדי שיהיה

קל יותר למרוח, או שזה לא רעיון טוב?
 

bali

New member
מנהל
לדעתי אין צורך לדלל אותו. כשמערבבים הוא נעשה יותר נוזלי

אבל אם לדעתך צריך לדלל קצת, זה אפשרי.
 

bali

New member
מנהל
בשמחה ⁦


 
למעלה