ציפוי ספוג בבד לפרחים

ציפוי ספוג בבד לפרחים

היי כולם מקווה שאתם מספיקים להתאושש מהחגים. רציתי לשאול איזה באיזה בד עדיף לעטוף ספוג לפרח הפרח הוא כמו מהסדנה של גליתוי (נדמה לי) אני מעונינת שהבד יהיה מבריק טיפה, האם קטיפה תעשה את העבודה? אני יודעת שהבדים המומלצים הם פליז וטריקו, אבל הם קצת פשוטים. שבוע טוב

ש מ ש א

New member
בדים גמישים ומבריקים

יש גם סריגים [זה מה שנותן לפליז ולטריקו את הגמישות שלהם: הם סריגים] בעלי גימור "נוצץ" - מבריקים, נוצצים וקטיפות.

גליתוי

New member
הי קינמון../images/Emo39.gif

אני עטפתי את הפרחים בבד דמוי קטיפה ובדי טריקו. אני אוהבת לשלב כל מיני בדים ופחות מתחברת לפליז . אני מאמינה שאכן הפליז הוא הכי נוח לעבודה אבל כל עוד הבד גמיש אני לא חושבת שצריכה להיות בעיה. בהצלחה! וכשהפרחים יפרחו תביאי לנו תמונות!

היי גליתוי, עוד שאלה

מה זה בד דמוי קטיפה
אני מכירה את הקטיפה השחורה ואני יודעת שיש גם בלבן ובאדום, יש בצהוב??? אני לא רוצה לעטוף פרחים בפליז כי זה לא נראה לי מתאים. עוד יש זמן לתמונות, אני מקווה להתחיל לעבוד עליהם בקרוב, גם ככה יש לי חוב של תמונות
.

הי

גלית, מקווה שזה בסדר שאני גם עונה... קטיפה יש בהמון גוונים- גם צהוב... יש בדים נמתחים נוספים- בדי מגבת או בדים של לייקרה שאת יכולה להישתמש בהם. יש סוגים שונים של לייקרות- שימי לב למתיחה. בהצלחה...!

למעלה