ציפוי עוגה בגלסאז'

revavonet

New member
חפש בםורום שוקולד את ההסבר של

מוטי על גלסאז'.
הוא עשה כמה נסיונות ודיווח עליהם בפורום כולל מתכון או שניים.
 

revavonet

New member
וחוץ מזה, יש לך שם מתכון ברור ומפורט

לא הבנתי מה אתה בעצם אתה רוצה......
 
--

כן.. לא נראלי הבנת את שאלה...
שאלתי על הצורה שבה מצפים, לא מתכון לציפוי.. כי פעם אחרונה שציפיתי הג'לטין התקרש ונהיו גבעות לא יפות...
 

revavonet

New member
תעקוב בדיוק אחרי ההסבר שלה

את הגלסאז' צריך לשפוך בבת אחת על העוגה ולתת לו לנזול באופן אחיד מכל צידי העוגה.
אם העוגה לא ישרה צריך לעזור לו לנזול ע"י הטית העוגה ולא למרוח במרית.
בהצלחה
 
למעלה