ציפוי פוליטורה לכוננית ענתיקה

ציפוי פוליטורה לכוננית ענתיקה

היום היה לי אומץ לצפות בפוליטורה כוננית שנמצאת אצלינו שעברה כמה דורות במשפחה. הציפוי של היום פעם ראשונה ומתכוון להמשיך יותר פעמים. הכוננית הגיעה לארץ בשנת 1935 ממנצ'סטר אנגליה ע"י סבתא של אישתי ומי יודע כמה דורות עבר שם. בינתיים אני מכניס לתוכו עבודות שלי מעץ. אם הציפוי יעבור טוב (לפי ראות אישתי) יש לי פסנתר ענתיקה לצפות בפוליטורה. (הפוליטורה נרכשה בסהר לפי ההמלצות בפורום)

arsar

New member
יופי של ארונית-כוננית! טעם של פעם. ושאלה:

האם החיבורים כולם איתנים עדיין?

הכל חזק ויציב כאילו חדש

אבל יש לי בעיה עם שולחן אוכל ענק עתיק, החיבורים לא יציבים. השולחן נמצא בדירה אחרת ואני שוקל לחדש לחזק ולהעביר לבית שלנו (לאחר שנוציא את השולחן שלנו) זה פרוייקט לעתיד ובטח יהיו לי שאלות כאן בפורום.

yulevi

New member
בני ../images/Emo140.gifהאם זה בזכות ההמלצות

שיואב כתב בתגובותיו הארוכות והמקצועיות

נכון, עד שלא למדתי מיואב

לא הייתי מודע לנושא. יש עוד נושא שאני מתכוון ליישם (כתבתי בהודעה קודמת) חידוש שולחן אוכל עתיק גדול. אומנם הרגליים עבות עם חיזוקים אבל הוא קצת מתנדנד, נצטרך לחזק ואחר כך אולי ללטש ולעשות פוליטורה טבעית. השולחן הגיע לארץ בשנת 1935 מאנגליה. יש לו היסטוריה מסויימת שאת הסיפורים נוסיף בתחילת פרוייקט זה.

yulevi

New member
מפגשי הצביעה

שנקיים יתרמו לך הרבה יותר,לא ראיתי שנרשמת,בני אני מאוד שמח שיצא משהו מאותו שרשור ארוך,סוף סוף לא רק מזוזות ושעונים,בקשר לשולחן תתיעץ לפני השיפוץ שלו,בוודאי תזדקק גם לקליבות ארוכות,ניסיתי פעם לשפץ משהו ישן הסתבכתי בגלל ההדבקה, לימים למדתי שפעם הדביקו בדבק ארנבות,והדבק הצהוב לא חיבר טוב באזורים מסוימים כי לא יכולתי להסיר את הדבק הישן

אם נשאר מקום במפגש הצבע אשמח להצטרף

לגבי השולחן, אני צריך לקפוץ לדירה ולצלם פרטים, ואז אני יעלה לפורום לייעוץ

milch

New member
דבק ארנבות

אם כבר הזכרת את החומר, הוא עשוי מעורות ועצמות ונקרא גם דבק חם. יעילותו בכך שהוא מחפה על חיבורים לא מדויקים כחומר מילוי גם. לכן החלפתו בדבק מסוג PVA לא מתאימה. יש אצל "פיגמנטים" את הדבק החם.

למעלה