ציפוי שוקולד לבן..

ציפוי שוקולד לבן..

מה ההבדל בין ציפוי שוקולד לבן+חלב+חמאה לבין ציפוי של שוקולד לבן עם שמנת?

איזה מהם יתאים לציפוי של כל העוגה?
 

bali

New member
מנהל
הכל תלוי ביחסי חלב+חמאה מול שוקולד

חלב+חמאה = שמנת מתוקה. היחסים הם 2:1 לטובת החלב.

מה שמשנה אם הציפוי יהיה יציב מספיק הוא היחסים בין השמנת/חלב וחמאה לשוקולד. עם שוקולד לבן היחסים צריכים להיות פי שניים שוקולד משמנת/חלב וחמאה.
 

bali

New member
מנהל
בשמחה


 
למעלה