ציפורים ברמה (סירין)

tamar010

New member
ציפורים ברמה (סירין)

"הידיים ידי עשיו והקול קול יעקב". לא לטעות זו לא הלילית, זה אני הסוקר מרמת סירין שבעוונותיו עדיין לא נכנס לפורום אז הוא ניתלה באילנות גבוהים (ושמנים) ממנו.אני יודע שזה לא ממש המקום וגם לא צילמתי תמונות (אין לי מצלמה) ובכל זאת, מסתבר שכשיושבים במקום אחד מספיק זמן, אפילו אם זה ברמת סירין, בסוף יבואו ציפורים ואפילו מעניינות, אז חוץ מגבתוני גנים, אדומי מקור, עפרוני ענק וקצ"א (קצ'ה),ביומיים האחרונים הסתובבה באזור סלעית קפריסאית נקבה בוגרת יפהפיה ... ועפה. היום אחה"צ נחתו בשדה שרק נובט שלושה חופמי ערבה ואם זה לא מספיק בדרך הביתה ריחף ליד האוטו שלנו (כנראה, לא 200 אחוז) מלכישלו לשתי שניות, ואפשר גם להזכיר פיפיוני הרים בירידה למנחמיה. בכל מקרה, לא צריך להזכיר את "ה" עלוית מהסתיו כדי להבין שיש שם מה לראות, למרות שרוב היום סורקים שמיים כחולים בוהקים. בכל אופן, קרדיט על התצפיות מהיום ניתן לנץ הגדול, מקווה שלא התעייפו לכם העיניים מהקריאה, עדכונים בהמשך, גם בנושא איות...

tamar010

New member
הבהרה

הפתיחה נראית מטופשת אם לא יודעים שעד לא מזמן המחשב בכפר רופין זוהה בפורום כלילית, בכל אופן מי שלא הבין, שיתעלם

Goshawk

New member
היי חברה מה מצב?

יופי של תצפייות ברמות סירין יום א 3.4.05 סלעית קפריסאית פרט בוגר נימצה בשדה חיתה קצור כ חצי קילומטר צפונית למוצב הישן. וזה לא הכל היום ליפנות ערב אני בנדב מצנו שלושה חופמי ערבה. הם ניצפו מערבית לאמדה הצפונית ברמות סירין מי שמקיר. חוץ מזה נדידה חזקה של עיטים שונים. אז צהוו ליצפות ביי !!!!

strix butleri

New member
אה, נראה לי שהבנתי מה קרה...

אתה לא כותב בשמי אלא בשם של מישהו אחר... בעצם נראה לי מישהי... בת של מישהו שאנחנו מכירים כ"קטת כתר"
, אם אינני טועה.

למעלה