ציפורים לשעת לילה מאוחרת
עוף בסילאן וקטשופ ניקי ב עוף בסילאן וקטשופ של ניקי ב' חומרים : 6 כרעי עוף 3 כפות סילאן 3 כפות קטשופ כף סויה ½ כפית רוטב צ'ילי מתוק הכנה : מערבבים את כל החומרים,משרים שעה,מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל190 מעלות תוך הפיכת הכרעיים מדי פעם.
עוף בסילאן וקטשופ ניקי ב עוף בסילאן וקטשופ של ניקי ב' חומרים : 6 כרעי עוף 3 כפות סילאן 3 כפות קטשופ כף סויה ½ כפית רוטב צ'ילי מתוק הכנה : מערבבים את כל החומרים,משרים שעה,מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל190 מעלות תוך הפיכת הכרעיים מדי פעם.