ציפורים לשעת לילה מאוחרת

tatan48

New member
ציפורים לשעת לילה מאוחרת

עוף בסילאן וקטשופ ניקי ב עוף בסילאן וקטשופ של ניקי ב' חומרים : 6 כרעי עוף 3 כפות סילאן 3 כפות קטשופ כף סויה ½ כפית רוטב צ'ילי מתוק הכנה : מערבבים את כל החומרים,משרים שעה,מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כשעה בתנור שחומם מראש ל190 מעלות תוך הפיכת הכרעיים מדי פעם.
 

tatan48

New member
חזה עוף באפרסקים של המאסטר בכבודו ובעצמו

חומרים : 750 גרם חזה עוף פרוס לשניצלים קופסה חצאי אפרסקים בסירופ 2/3 כוס נקטר אפרסקים בצל בינוני חתוך לרבעים ¼ כוס קמח מתובל במלח ופלפל כף חרדל כף שמן זית הכנה : מסננים את קופסת האפרסקים,שומרים את הסירופ,מקמחים היטב את חזות העוף,מחממים את השמן במחבת כבדה,מטגנים את חזות העוף עד השחמה משני הצדדים,מוציאים,מספיגים בנייר סופג,מוסיפים למחבת את הבצל,מאדים דקה,מעבירים את העוף והבצל לקדירה,מערבבים את נקטר האפרסקים עם הסירופ מהקופסה והחרדל,יוצקים על העוף,מכסים,אופים ½ שעה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות,מוסיפים את חצאי האפרסקים ואופים עוד 10 דקות ללא כיסוי.
 

tatan48

New member
עוף בקולה ואננס של גיל חובב

חומרים ל6 מנות : 8 שוקי עוף קופסה נתחי אננס מסוננת כוס קולה 3 כפות אבקת מרק בצל הכנה : שמים את העוף והאננס בתבנית פיירקס,מערבבים את הקולה ואבקת המרק,יוצקים מעל ואופים שעה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות. אפשר להוסיף לתבנית פלחי תפוחי אדמה או גזר וגם כמה שיני שום, וכך מרוויחים על הדרך גם תוספת לעוף
 

tatan48

New member
צ'יקן טנדורי ללא עצמות

חומרים ל4 מנות : עוף שלם ללא עור, מחולק למנות ומפורק מעצמות 5 כפות תבלין טנדורי (הכי טוב של "לגעת באוכל") 5 כפות שמן כמה טיפות תמצית עישון ¼ כפית אבקת צבע מאכל E124 ¼ כפית אבקת צבע מאכל E110 מלח הכנה : מערבבים יחד את כל החומרים מלבד העוף,משרים את העוף יממה שלמה בתערובת,מוציאים וצולים כ10 דקות על רשת מעל תבנית מרופדת בנייר אפייה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות.
 

Master Stav

New member
שאפו ....

ממש עשית לי קוקוריקו עם הפוסט הזה
 
למעלה