ציפורים שנכנסות במבנים

ציפורים שנכנסות במבנים ../images/Emo53.gif

באוניברסיטת בר-אילן מוקם מבנה חדש, שהקירות החיצוניים שלו יוצרים השתקפות של השמיים. אני זוכר שהייתה בעיה כזאת במגדלי עזריאלי - שציפורים נכנסו במגדלים ומתו. נדמה לי שהבעיה נפתרה איכשהו (לפחות חלקית). מישהו יודע על זה משהו ? אנא, מיסרו לי כל מידע על זה בדחיפות. תודה

TheFinalCut

New member
מממ

נשמע כמו בעיה שאפשר לפתור בלי הרבה בעיות בעזרת ציפוי שימנע את ההשתקפות. כמו שלחלונות רכב יש ציפויים כהים שבולעים את האור, אין לי ספק שקיימים חומרים מקבילים לחלונות בניין. קבלני הבניין בוודאי יודעים עם מי ליצור קשר כדי להשיג חומר מהסוג הזה. מאחר וגם אני לומד בבר-אילן, אשמח לעזור לך לנסות לשכנע את התקציבאים להקצות משאבים בכיוון הזה, אם תיתקל בהתנגדות בשיכנועם.

תוכל לעזור בינתיים ...

אני מתכוון לכתוב לסמנכ"ל לבינוי, תחזוקה ופיתוח וליחידה לאיכות הסביבה. לא נורא אם יגיעו אליהם עוד מכתבים על זה ... :) אפשר בדואר ואפשר בפקס: הפקס של הסמנכ"ל - 5350479 של היחידה - 7369905 אני מקווה שזה מעודכן. תודה

TheFinalCut

New member
עוד מס´ פרטים בבקשה

מהו שמו של הסמנכ"ל? אם יש לך מושג מה השם של בעל\ת התפקיד הרלוונטית ביח´ לאיכות הסביבה זה גם יעזור. אשלח פקס ברגע שתתן לי את הפרטים.

אי ןלי שמץ של מושג.

אני מתכוון לשלוח מכתבים לבעלי התפקידים. אין לי מושג לגבי שמותיהם. sorry

TheFinalCut

New member
עוד שאלה

היחידה לאיכות הסביבה שאנו פונים אליה היא היחידה העירונית, או זו של בר-אילן?

TheFinalCut

New member
אגב, יש דרכים נוספות שאפשר...

לפעול בהן. מאחר ומדובר במפגע תברואתי פוטנציאלי (היווצרות מערום פגרים בשטח הקמפוס יכול להיות סכנה בריאותית אמיתית), אני מתכוון ליצור קשר גם עם אחראית בטיחות ביולוגית שתתן את דעתה ועם אחראי חומרים מסוכנים בנושא. אל תדאג, נגבש קואליציה חזקה רק למקרה שיעשו לנו בעיות.

shanty.G

New member
הבעיה מוכרת../images/Emo10.gif

ישנן מדבקות בצורה של ציפור פרושת כנפיים, שצבעה אדום זועק והיא נועדה להזהיר את הציפורים. ראיתי כאלו בחו"ל, אני לא יודעת אם הן נמכרות גם בארץ. לא מזמן היתה כּתבה בוואלה על הנושא הזה בדיוק, אולי אתה יכול למצוא איזהשהם פתרונות אצל המוזכרים כאחראים על הנושא בכתבה (רשות הטבע והגנים).

למעלה