ציפורים

Raidho

New member
ציפורים

תגידו, וזה KIND דחוף, ציפורים - מה המשמעות הסימלית שלהם? אני אוכל סרטים וחלומות מהם כבר הרבה, חזק וזה בטח אומר משהו... תודה

Nizzan Cohen

New member
איזה סוג של ציפורים ?!

העורב - קרב, מוריגיין. הינשוף - אתנה. דרור - חופש.

Raidho

New member
לא בטוח,

זה אולי יונה, אולי עורב או משהו דומה לו, אולי משהו אחר בסגנון. מה שכו, הן אפורות. מה זה אתנה? תודה, Wassail

Nizzan Cohen

New member
הממממ...

יונה שלום ועורב מלחמה...
.

מיכל328

New member
אולי

פשוט תחפש תמונות של ציפורים שונות וזנים שונים עד שתמצא את סוג הציפור? בכל אופן - עורבים שונים מאד מיונים.. גם בצורה החיצונית שלהם.. יונים הן יותר קטנות ושמנות, והכנפיים שלהן קצרות יותר... עורבים בדרך כלל הרבה יותר כהים מיונים, הם רזים יותר ויש להם מקור צר ומאורך.. הכנפיים שלהם גם ארוכות יחסית.. כ"כ, הבטן שלהם בדרך כלל אפורה לעומת שאר הגוף שלהם, שהוא שחור.. הם גם הרבה יותר יפים ואציליים מיונים... חחח... אבל דעתי משוחדת בנושא... מיכל

עורבים הם גם חכמים מיונים

עפ"י קנה מידה אנושי, כמובן. עורבים ועורבנים נחשבים לציפורים אינטליגנטיות יותר מאשר רוב בעלי הכנף. ניסויים הראו כי העורבים אף יודעים לספור.

הידעתם

שכוהני העץ הקלטיים גידלו עורבים מגוזלות וחיו עימם כל חייהם? העורב היה משתכן בגג הבית ומודיע לבעלים, בדומה לכלב, על התקרבות זרים. לפי סוג הקריאה ידע הדרואיד אם מתקרב אדם אחד או מספר אנשים, נשים או גברים, חורשי מזימות או שפניהם לשלום וכן הלאה.

Raidho

New member
תודות לכולם...

אוקיי, אני יודע (בערך) איך נראה עורב ובטח איך נראת יונה. הבעיה שקצת קשה לזהות משהו שראית בחלומות ובהזיות. אז הייתי מת שזה יהיה עורב, שני עורבים הם גם גששים של אודין, אבל אני מפחד לסגל לעצמי משהו שאינו נכון ולפרש את המציאות, או יותר נכון מה שמתערב לי במציאות, כפי שהייתי רוצה לראותה... ואיפו אני יכול לחפש תמונות של ציפורים? גוגל? תודה רבה לכל מוריי. Wassail

רשף כשף

New member
העורב והיונה

העורב חטא חטא קדמון כאשר לא חזר לתיבה לאחר שנוח שילח אותו לגלות אדמה. לאחריו שילח נוח פעמיים את היונה ובפעם השניה חזרה עם עלה של זית. העורב כיפר על חטאו כאשר הביא חרובים לאליהו הנביא במערה, ולכן הוא נחשב לסמלו של הנביא הזקן, האות ע. השאלה היא מה אתה חולם- על עורבים או יונים? גם שניהם ביחד יכולים להעביר מסר. בכל מקרה נראה שמדובר על הרהורי חטא.

למעלה