ציפוריתתתתתתתת

יחפנית

New member
ציפוריתתתתתתתת

כתבת .......... התחושה שלי לגבייך, וזה עוד מתחילת השהות שלי פה, שאת עדיין עמוק בתוך התהליך ועדיין לא לגמרי הפנמת. כלומר.. את יודעת איפה את עומדת, מה דורש תיקון ושינוי, ודברים משתנים אבל לאט. כשדיברנו אז בצ´ט וסיפרת לי מה עובר עליך, פשוט רציתי לבוא לטלטל אותך ולהגיד לך - תראי מה את עושה לעצמך! ואז לתת לך חיבוק חזק חזק שיקח את כל העצב הזה ממך. הלוואי ויכולתי לעשות את זה. הלוואי ויכולתי לעשות הרבה דברים, הלוואי ויכולתי לקחת מכולם פה את הסבל של הטיפולים, הלוואי והייתי מצליחה להתבטא פה יותר (קשה לי עם מילים, יותר נוח לי כשהן של אחרים ואני מקשיבה ומהנהנת). הלוואי והייתי מסוגלת להעביר פה את מה שאני מרגישה, מה שאני חווה מאז כל ההתהפכות של החיים שלי.. הלוואי.... הלוואי והייתי מסוגלת להעביר לך ולכולם פה את כל התחושות המדהימות האלו של האושר והאהבה שמציפות אותי כל יום מחדש.. הנה... יצא לי קצת.. ואני מעתיקה זאת למען תגובה מהלב ......

יחפנית

New member
והתגובה .....

ציפורית המגניבה ..... לא יודעת אם אמרתי תודה מספיק על .... אמץ לך אייקון . אך בטוחה שהשתתפותי הפעילה במשחק מראה לך ומגלה טפחיים מההנאה המרובה שההמצאה שלך הביאה בי . כתבת .... סוף סוף אני מגיבה ..... הנה יצא לי קצת ..... ומה שיצא , נתן לי בחירה לקחת את האמת שראית בי , ואת האומץ שלך לבטאו . ולגדול עימו . אז ברשותך ..... אראה לך מה השתקף אצלי בהודעתך , ואז אמצי לך אייקון . אני מאמינה בשימחה ..... מאד מאמינה . ולא לחינם אספמיה התלוננה על המוכרחים להיות שמח . אבל ..... שימחה המכסה על עצב עמוק מבעבע ..... יכולה לעיתים להסתיר את מקום העבודה וההתמודדות האמיתיים . החיים שלנו לא יפים , ולא מושלמים בעיננו . ועל כן אנו משתמשים בדרכים שונות להסתיר את עובדת המחשבות העצובות המבעבעות . החיים שלנו לא מגיעים לאידיאל שהוטמן , טמנו , או איך שהוא התגלגל למוחנו , אותו אידיאל שדרכו אנו שופטים את המקום בו אנו נמצאים ברגע נוכחי . זה לא תמיד נעים להודות בכך ..... אך האמת משחררת . התהליך הכואב לעיתים , מצחיק לעיתים ( עד כמה שאנו מרשים לו ,לדגדג ) הוא התהליך של ההכרה שכל מה שיש לנו זה אותנו . לטוב או לרע ..... חתונה קתולית . אף חלק בנו לא מת , ללא השתקת המערכת כולה . שנים התנדנדתי בין להסתיר את הדברים שאני שונאת בעצמי , לבין לשנוא אותי יותר על קיומם . העבודה האמיתית על פי תחושתי כיום , קיימת בהתמודדות עימם , בתהליך הקבלה המושלם של אני ככה . בטוב ( המון טוב ) וברע ( כמה רע תלוי עד כמה אני נמצאת בביקורת עצמית ) נו מה לעשות ....... תפוח עץ הדעת של גן העדן ...... הוא עץ הטוב והרע ...... הקוטביות ממנה אנו קיימים . אז בעיני נכון להיום ...... אין רע בלאמץ אייקון , ולחוש מחובק בעמוק כחול כל היום ולשפוך צבע בכל מקום שאני מגיעה . ואין רע , כשכואב , להתכנסה מתחת לשמיכה וללטף את הכאב ולהכירו ולהוקירו ולאהבו , להודות לו ולשחררו . באהבה . ואז השימחה ..... מגיעה עמוק יותר באותו מקום שהתפנה כשפנינו למקור העצב , ושיחררנו אותו באהבה . לגבי התעסקותי האובססיבית עם הסרטן .......חחחחחח הסרטן היה חבר שלי . הוא עזר לי לצמוח ולגדול , וגרם לי להביט לאותם מקומות עצב שחשבתי שאינם שם . עד מתי ????. אולי עד שאמות ...... אולי עד שאמות עוד נכונה לי עבודה , שמגיעה כשהיא מגיעה . או אולי באיזשהו שלב אחדור למקומות העצב החבויים ביותר ואנקה אותם ..... אבל כאחת שפעם כבר יצרה סרטן , כאחת שכבר ניצלה את שפת הסרטן , אני מחוייבת לעצמי לשים יותר עין כשאני שומעת מתוכי פעילות מזוייפת . כי בתת המודע שלי - כשהייאוש הפנימי הוא עמוק - כבר קיימת הנכונות ליצור סרטן . אז מה זה אומר שכשהסרטן נגמר אז ניתן לשוב לסורנו ? או אולי כשהסרטן נגמר אנו הופכים לאנשים מושלמים ? רחוק רחוק מהמציאות . כשסימפטום הסרטן נגמר , אז כל שהוסר זה האיום המיידי הצפוי לחיינו שהינו ידוע . זה לא מחסן מפני מחלות אחרות , תאונות , או פעילויות טרור . וממש לא מסיר מאיתנו את עובדת המוות . אלא רק ואך ורק הסיר את האיום הצפוי על סמך התיפקוד הגופני . אך את עבודת חיי טרם סיימתי ...... אני עדיין פה ..... לא ? ואני .... אני נראית לך אדם מושלם ???????.. חחחחחחחחחחחחחחח אני כרגע רק בוררת את מה ואיך באמת בא לי לחיות את חיי . והסרטן הוא שם כדי להזכיר לי שכשאיני מסופקת פנימית , אז יש לי תת מודע חובב התאבדויות .... נו מה לעשות , רחוק ממושלם , אבל ממבט מקרוב , מה שיש לי ,. - לי , הוא מופלא .. אז כשראית בי עצב , זה העלה בי את השאלה ........... האם מה שראית זה השתקפות עצב עמוק פנימי בך ?????. אז למה את מתכוונת ....... כשאת אומרת עצב ....... ואיך שהוא הייתי רוצה שתעצמי עיניים , תדמייני עצב , ואז תיכתבי את החוויה על המקלדת . ללא ההגיון ...... ואם יהיה עצוב עד שזה לא נעים , אז מייד ניתן .......לאמץ אייקון ............... אוהבת אותך אני אגב איני זוכרת , את שיחת הצט ואשמח אם תספרי לי מה היה שם , מה מדבריי יצרו אצלך את ההרגשה של לטלטל אותי ......... שאגב .... אין לי בעיה שתעשי לי כך , כל עוד שאת מבטיחה תוך כדי לעשות לי אווירון ......חחחחח

אוירוןןןןןן!!! ../images/Emo112.gif

מכירה מישהו מושלם? אני לא. לאן יש לשאוף כשאתה מושלם? ישעמם נורא אם כולם יהיו מושלמים, לא? אני בטח לא מושלמת וגם לא חושבת שאהיה אי פעם, אבל יש דברים שעוברים בחיים שלי ונוגעים בי וזוכים להגדרה "מושלם" לפי המילון שלי כמובן. וגם טוב ורע, הם שוב הגדרה של מקום וחברה וזמן, ומתוך זה האינדבידואל בוחר לו את ההגדרות שלו. השמחה שלי לא מסתירה עצב, השמחה שלי מגיעה ממקום של עצב, כי העצב היה ותמיד יהיה שם, אני לא מסתירה אותו, אני מודעת לו ואם הוא קורא לי לגעת בו קצת אז אני אגע כמה שירצה ואמשיך כשהוא יהיה מסופק. כמו בכל רגש אחר. הסרטן לא היה ולא יהיה חבר שלי, הוא בא (הבאתי אותו) להגיד לי שיש לי משימה לבצע והיא להתחיל להקשיב לעצמי, ומתוך כך עולות כל מיני מסקנות, חלק מהן כבר יישמתי, חלק מהן עדיין לא, וחלק אני כנראה עוד לא יודעת. זה שאני לא כותבת פה הרבה (והנה אני כבר שוברת את זה) זה לא כי אני לא מבטאת את עצמי או משתפת או אומרת בקול מה שאני מרגישה, אני כן, מאד כן, בכל הזדמנות שיש לי. ועד עכשיו זה לא קרה פה כי אני לוקחת לי זמן להכיר וללמוד מקום חדש שאני מגיעה אליו. אבל כמו שאת רואה.. לאט לאט (כי מה שמתחיל מהר נגמר מהר... ) אחרי שהייתי חולה בפעם הראשונה, יצאתי מתוך זה כשאני עסוקה בפיזי בלבד, עם כל תופעות הלוואי שלחלוטין לא הכינו אותי אליהם והתהליך היה ארוך ומתיש ומלא סבל והייתי עמוסה בכעסים ותסכולים ומרירות על רופאים ששיקרו לי ועל איכות חיים שאיבדתי וגם על נעורים שאיבדתי. כשהיה ברור לי שאני שוב נכנסת לסרט הזה, זה קרה בדיוק חמש שנים אחרי הפעם הראשונה, כמה סמלי, והגוש היה בשער הריאה, ושוב.. כמה סמלי - ישר למקום של הרגש, של הפגיעות. ועוד לפני שהתחילו הטיפולים, אני בשלוות הנפש העצומה שנחתה עלי, בתחושה שלי שהסיבוב השני הגיע במטרה לתת לי הזדמנות לסגור מעגל, לעבור את הפעם הזו בדרך שלי, לפי התנאים שלי ולצאת מהצד השני ללא כל הכעסים שסחבתי חמש שנים. וכך היה כי כך החלטתי. השינוי בי היה מדהים, כל מי שהכיר אותי נדהם כל פעם מחדש. כי זרחתי למרות כל הסבל הפיזי שחוויתי. כי חטפתי מעצמי את הסטירה ואת - מה לעזאזל את עושה לעצמך?! שאלתי.. עניתי.. תסתכלי, כל החיים עשית בשביל אחרים, בשביל שיאהבו אותך, בשביל שיקבלו אותך, ומה יצא לך מזה? קדחת. אז כוסאמו כולם. מעכשיו את עושה קודם כל בשביל עצמך. ומאז אני קיימת שם בשביל עצמי, מכירה ביכולות שלי ויודעת שאם היה בי את הכוח לעשות את עצמי כל כך חולה, אז אולי כדאי שאני אשתמש בכוח הזה לעשות אותי כל כך בריאה (אז תאמין שאם קלקלת אתה יכול גם לתקן.. א.בנאי) העצב שם, עצב על אובדן התמימות (החלקי), על אובדן הנעורים (שאני משתדלת להחזיר לעצמי עכשיו באינפנטיליות מודעת, ראי ערך "אמץ לך אייקון"), על אובדן הזמן במחלקות אונקולוגיות ומכוני סיטי. והשמחה שכל כך יפה לי עכשיו, שכיף לחייך אל מי שעומד לידי ברמזור והוא מחזיר חיוך. וזה מתעצם, ומתחזק ומחזק. יש אושר ואושר והמון אהבה, לעצמי, ומתוך כך לכולם. אוהבת כי ככה בא לי עכשיו, כי זה כל כך קל פשוט לאהוב.
ציפי

rachell

New member
יחפנית יקרה ../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אכן גם אני חשתי וחשה את העצב בהודעותיך את הכאב והבלבול אך החרשתי את כותבת: החיים שלנו לא יפים , ולא מושלמים בעיננו . ועל כן אנו משתמשים בדרכים שונות להסתיר את עובדת המחשבות העצובות המבעבעות . החיים שלנו לא מגיעים לאידיאל שהוטמן , טמנו , או איך שהוא התגלגל למוחנו , אותו אידיאל שדרכו אנו שופטים את המקום בו אנו נמצאים ברגע נוכחי . החיים שלי כן יפים - יופי זו שאלה של הגדרה וכל אחד אוהב או לא אוהב את מה שיש לו בסל החיים ואני לא אעזוב את אותו לימון צהוב שאין לחשוב עליו הקרב בסרטן הוא קרב לחיים ולא במוות השאיפה היא לשמחה ולא לא להיות עצובים המוח שלנו לא מכיר מילות יחס אלא את הנושא בלבד ולכן כשאת כותבת: אני כרגע את מה ואיך באמת בא לי לחיות את חיי כך זה גם מורש, משמע ונראה וכשאת כותבת: אני מחוייבת לעצמילשים יותר עין כשאני שומעת מתוכי פעילות מזויפתכי בתת מודע שלי- כשהיאוש הפנימי הוא עמוק - כבר קיימת הנכונות ליצור סרטןאז מה......... כך זה גם מורש, משמע ונראה חיבוק, אהבה, בלון כחול ועוד המון אייקונים וברכות רק שדי מייגע להכניסם הנה רחלי

למעלה