ציפורן חודרנית

AIDA1

New member
ציפורן חודרנית ../images/Emo93.gif../images/Emo4.gif

מה אפשר לעשות ! מה זה כואאאאב ! תודה מראש על כל עזרה .
 

0 אור 0

New member
ציפורן חודרנית

קודם כל צריך להוריד את הדלקת והנפיחות: וזאת על ידי אמבטיות חמה של מי מלח (הכי חם שאתה יכול להכניס את הרגל ולהשאיר בפנים) - כל פעם ל10-15 דקות כמה פעמים ביום. כשאפשר לגעת ברגל צריך לנסות לחלץ את הציפורן שתקועה בבשר - ולגזור אותה כך שלא תיכנס לשם שוב. לפעמים אי אפשר לבצע זאת לבד וצריך להיעזר בפדיקוריסט או ברופא. כדאי לתת לרגל לנוח, ואם צריך להסתובב , אז לנעול נעל שלא לוחצת על האיזור,ואפשר גם לרפד או לחבוש בחבישה רופפת עם חומר מחטא (הטבעונים ישתמשו בבצל מבושל, או שמנים אתריים, אחרים יכולים לשים משחה אנטיספטית).
 

AIDA1

New member
ל0 אור 0 ../images/Emo51.gif

עצות עשר !!! עשיתי ככה : אמבטיה חמה , גזרתי כמה שיכולתי (כי עדיין כואב ) ושמתי חומר אנטיספטי (POLIDIN ), וכמובן תחבושת . שמעתי שטוב לשים התיכת צמר גפן בין הבשר והציפורן . אני מאוד מקווה שלא אצתרך טור לרופא ...
 

ה מוזה

New member
לציפורן חודרנית

אשת החתול ממש בדף הזה כתבה מספר תרופות סבתא [מסבתא שלה] מעתיקה לכאן את עצת הסבתא לציפורן חודרנית "בלילה לפני השינה להניח חתיכת בצל טרי על המקום ולכרוך תחבושת מסביב- זה מושך את הדלקת ומקל על הכאב. כמובן שלא לסגור את זה בקביעות למשך היום שכן במקרים כאלו יש לתת לרגל להשתחרר מהסגירות."
 

I Was Hoping

New member
ובעניין הגזירה - זה נכון לכולם -

כדאי לגזור את הציפורניים הכי ישר שאפשר, בצורה מרובעת, ככה הן תצמחנה החוצה ולא אל צידי הציפורן, מה שגורם לציפורן חודרנית. אני יודעת כמה זה כואב, לכן ממליצה על טיפול יסודי. ל"שול" יש טיפות מדהימות שמטפטפים על האזור, הן מרככות את הציפורן תוך דקות והרבה יותר קל לשלוף אותה מבתוך הבשר. מומלץ בחום.
 

AIDA1

New member
ל- I Was Hoping , מה זה "שול" ../images/Emo35.gif

את צודקת , אני שמעתי על זה ולא עשיתי בגלל האסטטיקה ,ותמיד גזרתי עמוק בצידי הציפורן . התיפות האלה מאוד מעוניינת להסיג , אבל לא יודעת מה זה "שול ". אשמח לקבל פרטים. ו-
מראש
 

I Was Hoping

New member
שול

זאת חברה שנמכרת בכל סופר פארם וכל בית מרקחת, ומייצרת מוצרים רק לרגליים - יבלות, עור יבש, ציפורן חודרנית, מדרסים, ספריי להזעה, פצירות וכו'. חפשי את המוצרים האלה בכל בית מרקחת שתיכנסי, או שתשאלי את המוכרת/רוקחת/דיילת (סתם כותבת בנקבה כי רובן נשים). בהצלחה!
 

AIDA1

New member
ל-ה מוזה ../images/Emo51.gif

יש לי בעיה עם שתי העצות הסותרות לגבי בצל מבושל (דווקא זוכרת מסבתא שלי בצל מבושל ) או טרי . אני מאוד מאמינה בתרופות סבתא. הייתי אפילו אוכלת ק"ג בצל טרי ,רק לא לסבול יותר , אוף ! האמת שאחרי הטיפול שעשיתי ע"פ ההמלצות של החברים מהפורום הנחמד הזה , מרגישה יותר טוב.
 
למעלה