ציפורן חודרנית

nb3507

New member
ציפורן חודרנית

שלום,יש לי ציפורן חודרנית בבוהן רגל שמאל עם מוגלה ועור אדום.כמו כן יש לי כאבים בעת הליכה ותחושה כללית של אי נוחות.נקבע לי לשבוע הבא ניתוח אבל אני ממש לא מצפה לניתוח זה,שכן אני מפחד מזריקות,וזריקה ישירות לבוהן שלי שנראה במצב לא הכי טוב בעולם רק גורמת לי לעוד פחדים.האם יש דרכים לטפל גם בלי ניתוח?או שברגע שיש מוגלה ועור אדום זה סימן מחייב ניתוח?תודה על העזרה

ציפורן חודרנית

הרבה פעמים ניתן להמנע מניתוח במקרים אלו, אולם נדרש טיפול סבלני וממושך על מנת לאפשר גדילה נכונה של הציפורן. אם יש מצב דלקתי כמו שאתה מתאר, לעיתים יש צורך בטיפול אנטביוטי מלבד הטיפול המקומי באצבע. הניתוח נותן פיתרון מהיר של כריתת החלק החודרני של הציפורן.

nb3507

New member
עוד שאלה

היום בבוקר הכנסתי מספרים מתחת לציפורן,ניקזתי את המוגלה וחתכתי חלק מהציפורן,האם זה היה תקין או ששגיתי שעשיתי זאת.אוסיף ואציין שמצב הבוהן הרבה יותר טוב והוא גם נראה יותר טוב

ניקוז בשיטת עשה זאת בעצמך...

ביצוע של ניקוז ופעולות כירורגיות ביתיות בשיטת עשה זאת בעצמך עלולות לגרום לזיהומים חמורים יותר וסיבוכים ולכן אינן מומלצות. אם בכל זאת יש שיפור במצב, קשה להתווכח עם ההצלחה, אך להבא זה לא מומלץ.

רותי770

New member
אני עשיתי לפני 6 שנים ניתוח לייזר

לציפורן חודרנית שהעיקה עלי מגיל תיכון (היום אני בת 27 וחצי) ומאז הכל טוב עשיתי 2 ניתוחים 'רגילים' לפני כן ולא עזר...

למעלה