ציפורן נושרת

האביר3

New member
ציפורן נושרת

נעלתי נעליים לוחצות במשך ערב שלם לפני חודש וקצת, והתוצאה היא שטף דם בבהונות הרגליים. הכאבים למזלי חלפו להם, אך כרגע אני מתחילה להרגיש שהציפורן עומדת לנשור, כי היא זזה ממקומה, ואני לא בטוחה שזה בגלל ציפורן חדשה שצומחת תחתיה. אמשח לעצה כיצד ניתן לזרז את תהלך צמיח הציפורן החדשה ומה ישלעשות כשהציפורן תנשור (לדוג האם כדאי לחבוש את הבוהן, או להשאיר את האזור חשוף? ) תודה מראש!

עוז46

New member
מאוורר ונקי

קצת קשה להשיג במחוזותינו, אבל גזה תימנע לכלוך גס. ואם מפחדת מזיהום אז אני שם משחת אנטיביוטיקה 5% (סינטומיצין לעינים) ועליה גזה. אבל רצוי לעשות בדיקת דם לבדוק אם הכול תקין. חוסר רגישות כזו בכף הרגל עלולה להצביעה על כמה בעיות.

האביר3

New member
אני מקווה להשיג איזו פיסת גאזה

בכל זאת, מדינת עולם שלישי:) ועכשיו ברצינות- שטף הדם נגרם בעקבות טראומה לרגל, כך שלא הבנתי לאלו בעיות התכוונת...אשמח לפירוט... ותודה על ההתייחסות

עוז46

New member
רוב עצבי התחושה נמצאים

בכפות רגליים (רפלקסולוגיה) כפות ידיים ( סוג'וק) ושפתיים ופנים. לכן התעלמות מכאב באזור כף הרגל מראה על חוסר רגישות למערכת העצבים. יכול להיות שאת ממשפחת "הדגים" ,ללא רגישות, ויכול להיות בעיות של סכרת למשל או ליקוי זרימת דם לרגל. לכן המלצתי על בדיקת דם פשוטה. ובוקר טוב לכולנו.

למעלה