ציפורניים ארוכות, התייעצות

Unsteady

New member
ציפורניים ארוכות, התייעצות

היי, נתקלתי במקרה בפורום, מקווה שתוכלו לתת לי עצה. איזה צבע - גוון לק כדאי לשים לציפורניים יחסית ארוכות? עד לפני כמה חודשים כססתי ציפורניים מאז שאני זוכרת את עצמי, יש לי כל הזמן גוון אדום דם מעט מטאלי - גוון 18 של חברת "תפוח". על אילו חברות ודגם אתן יכולות להמליץ לי? אני אוהבת גוונים של אדום דם/אש. כחול,ירוק ושלל הצבעי "מרקר" אני לא מתחברת. האם לציפורניים ארוכות יותר מתאים לשים גוונים כהים? שמתי פעם אחת בגוון של סגול כהה גם כן של "תפוח", אבל זה היה סיפור להוריד את הלק, מה גם שהבנתי שזה מצהיב את הציפורניים[?] הפסקתי לעשן לפני זמן מה ואני מעדיפה להימנע מזה אם זה יגרום להצהבה. תודה רבה.

danra

New member
../images/Emo192.gif אני חושבת שזה עניין של טעם, אבל...

לדעתי ככל שהציפורניים ארוכות יותר כך יתאימו להן צבעים בהירים ורגועים יותר. ככל שהציפורניים קצרות יותר כך יתאימו להן צבעים כהים, נועזים ובוהקים יותר. זה לפחות הטעם שלי.

LullaBelle

New member
לדעתי הכל הולך, זה תלוי כבר בסגנון האישי שלך

ואיך הציפורניים והצבע שלהן משתלבות בלוק הכללי. בעיקרון, עד לפני כמה שנים היה מקובל לשים לק כהה רק על ציפורניים ארוכות, ואני מאוד שמחה שבשנים האחרונות זה הפך לאופנתי לשים לק כהה גם על ציפורניים קצרות, כי לדעתי זה מאוד יפה. אבל בסופו של דבר, כן מקובל לשים לק כהה על ציפורניים ארוכות במיוחד גווני האדום, שזה נחשב לקלאסי. כך שלכי על זה ותהני =) וכדי שהציפורניים לא יצהיבו [שזה קורה גם מלק אדום], כדאי למרוח שכבת בסיס או מחזק ועליו את הלק הצבעוני.

dhara

New member
עניין של טעם ../images/Emo13.gif

אני גם כססתי כל חיי ובפברואר התחלתי לגדל אותן, הן צמחו לאורך מרשים ביותר אבל אני התפרעתי עם כל צבע שעלה על דעתי, כולל ירוקים וכחולים מנצנצים! אז אחותי הגדולה למשל שהיא מאוד שמרנית בטעם שלה הזדעזעה ממני עד כלות (כולל איומי החרמה והכחשת קשר משפחתי
) אבל הבוסית שלי לעומת זאת תמיד התלהבה מכל גוון מופרע ששמתי.. השורה התחתונה היא - האם זה משנה לך? אין לי ספק שאנשים שראו את הצבעים ששמתי בחלקם הזדעזעו ובחלקם אהבו -- אותי זה לא עניין. כל פעם ששמתי את הלקים הצבעוניים האלו זה עשה לי שמח בעיניים, וזה מה שחשוב לא? מה שכן, כשהייתי שמה לק עם צבע מאוד דומיננטי השתדלתי להיצמד לביגוד קצת יותר ניטרלי, סתם כי זה מסנוור מדיי לטעמי ביחד. בקיצור -- מה שבא לך ומה שמתחשק לך ומה שעושה לך טוב על הנשמה

למעלה