ציפורניים דרעק

1Unicorn1

New member
ציפורניים דרעק ../images/Emo7.gif

אוףףף כל הזמן השכבה העליונה של הציפורן מתקלפת לי ואני נשארת עם שכיבה דקיקה ושבירה, שבד"כ נשברת גם כעבור יום
האם זה קורה גם לכן? מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני משתמשת במחזק של OPI ועדיין, גורנישט .......

PeachGirl

New member
גם אצלי זה ככה

לא עושה הרבה גיליתי ששום דבר לא ממש עוזר=]

muesli

New member
נייל טק עוזר לזה,

השכבה שנספגת בציפורן באמת מחזקת אותה, ו"מדביקה" את השכבות ככה שהפיצולים הקיימים גם נפסקים.

muesli

New member
יש בפארמים

לפעמים זה בסטנד של הלקים, לפעמים ליד הקופה של הקוסמטיקה, ויש מקומות שליד הבית מרקחת. בד"כ המחיר של זוג הבקבוקים לשתי השכבות הוא 100 שח (ביחד), ואפשר למצוא הרבה פעמים מבצעים שבהם הזוג עולה 70 שח

1Unicorn1

New member
יש לי גם אותו והוא לא הזיז לציפורניים שלי ../images/Emo10.gif

משתתפת בצערך/צערי../images/Emo201.gif

אחרי שהרופאה "דחפה" לי כדורי ברזל והמליצה על כדורי סיליקה צמחית, המצב השתפר. עדיין לא הגיע למצב האידיאלי, אבל יותר טוב ממה שהיה. אז נסי לבדוק אם חסרים אצלך ויטמינים/מינרלים וכו'. לענייני מחזק - אחרי שעברתי כמעט את כל האפשריים, הגעתי למחזק של "אהבה". הם טוענים שהוא מועשר בסידן ובמינרלים מים המלח. לא יודעת אם כן או לא, העובדה היא שהמחזק הזה הוא היחיד שעובד על הציפורניים שלי. מלבד זאת, הוא יופי של בסיס ש"מחזיק" לי את הלק על הציפורניים לפחות שלושה ימים בלי להתקלף.

ידעתי ששכחתי משהו../images/Emo67.gif

לשמחתי הרבה הוא לא מצהיב - אבל - בניגוד למחזקים שמורחים בכל יום שכבה ובסוף שבוע מורידים ומתחילים שוב, במחזק הזה צריך בכל יום למרוח ובסופו להוריד
(ושלא תחשבי לרגע שעשיתי את זה
עשיתי יום כן ויומיים לא...).

muesli

New member
כל יום להתעסק עם מסיר לק?!

לא נראה לי שהצפורניים שלי ישרדו את זה...
אז עכשיו השאלה היא איך הוא מתפקד אם משאירים אותו יותר זמן על הצפורניים בלי להוריד. והשאלה האסורה - מה עם רעלים?

בחיי שאין לי מושג איך הוא מתפקד ../images/Emo4.gif

מוכנה לנסות ולהודיע לך. מה שכן - הנייל טק התקלף לי בחתיכות יפות ושלמות אחרי יומיים-שלושה. אם הוא באותו סגנון - אני מעיפה אותו ל
. אני חוזרת וכותבת שהוא מעולה לי כבסיס ! אני עם ה"שוגר דדי" כבר שלושה ימים והוא לא מראה סימני התקלפות. אני לא מייחסת את העמידות של הלק לטופ של "תפוח" כיוון ששמתי אותו עם בסיס אחר ועם אותו לק והוא התקלף. תשובה מותרת לשאלה האסורה - יש בוודאות טולאן
. לא זוכרת אם יש נוספים מפני שזרקתי את האריזה. אבדוק יותר מאוחר על המדבקה ואכתוב לך. עוד משהו - אני לא יודעת מה מחירו כיוון שקיבלתי אותו באריזת מתנה (עם עוד מוצרים של "אהבה").

muesli

New member
או, ענית בדיוק על מה שהייתי צריכה

גם אני משתמשת במחזקים מתחת ללק, אחרת אין סיכוי. הוא מהסוג הנספג בציפורן או שנראה כמו לק שקוף עליה? תודה על הבדיקות. האמת, אני לא חושבת שיש כל כך מחזקים עדין בלי רעלים, לצערי.

טוב, יש תשובות...

הוא מהסוג שאינו נספג בציפורן - משמע - לק שקוף. נוסף לטולאן הוא מכיל גם פורמלדהיד (שברתי ת'שיניים...) ויאמר לזכות החברה שזה מצויין באותיות מודגשות. לגבי העמידות - אבדוק ואודיע לך ממצאים. אני מקווה מאוד שהוא לא יאכזב כמו הנייל טק. שבוע טוב !

1Unicorn1

New member
תודה על הפירוט!

יש מצב שיש לי חסר תזונתי, אני צריכה לעשות בדיקת דם כנראה ..

PeachGirl

New member
ושאלה זריזה לגבי מחזקים../images/Emo9.gif

מישהי ניסתה את אורלי ותפוח? איך הם?

Angel Of Moon

New member
תפוח דיי בסדר....

הוא כן מחזק, אבל אני הרבה יותר אהבתי את הנייל טק...... תפוח גם דיי מצהיב את הציפורן
ואת אורלי לא ניסיתי

lilo4

New member
מוכר

כמו שנאמר פה בשרשור- השלב הראשון זה לבדוק וויטמינים. הרבה מאוד פעמים תופעות כאלה בציפורניים/שיער וכו' מעידות על מחסור כלשהו. מעבר לזה, אני משתמשת בסרום לטיפוח הציפורניים של שיק. קניתי אותו בסופר/ניו פארם. הסרום הזה הוא מעין נוזל דיי שמנוני שמורחים על ציפורן נקייה לגמרי [בלי לק/מחזק וכו'], וצריך לתת לו להיספג בציפורניים. בהתחלה אני מרחתי את השמן על הציפורן והעור מסביב לפני שהלכתי לישון ונתתי לזה להיספג בלילה, כי לא היה לי כוח להסתובב עם זה באמצע היום ולהיזהר לא ללכלך דברים
זה הדבר היחידי שעזר לי להתקלפות הזו של השכבות בציפורניים. בהתחלה מרחתי אותו כמעט כל לילה, עכשיו אני משתמשת בו אחת ל.... כשאני רואה שהלק שוב הורס לי את הציפורניים. אגב, אני לא השתמשתי בו במקום מחזק או משהו כזה, אלא בנוסף. כי ראיתי שגם עם מחזק השכבות של הציפורן עדיין מתקלפות לי. אני מצרפת לך תמונה, כדי שתדעי מה לחפש

למעלה