ציפורניים - הדבקה או בנייה?

שירי71

New member
ציפורניים - הדבקה או בנייה?

אני מעוניינת שביום עצמו יהיו לי ציפורניים אבל הן לא צריכות להיות בומבסיטיות אלא ממש עדינות ולא ארוכות מידי, וכנראה שארצה עליהן פרנצ´ עדין. השאלה היא אם לבנות או להדביק, ומה היתרונות והחסרונות של כל שיטה, אם אני יוצאת מהנחה שקרוב לוודאי שלא אשאר איתן הרבה זמן מעבר ליום החתונה...תודה! ועוד שאלה: הרי למקווה לא הולכים על לאק. אז צריך לצבוע ביום החתונה? זה תקף אני מניחה לידיים וגם לרגליים? או שאני טועה?

רגע..כבר אני עונה לך!!!

הנה כתבה שכתבתי בזמנו במתחתנים. חוץ מזה חפשי במנוע חיפוש מתקדם שטרודל שאלה על זה שלושה ימים!!!!! על ההבדלים וכו´

שירי71

New member
וואו, תודה!

אז הקיצר אני צריכה לבקש בניה באקרילי ללא ציפורן מודבקת. מה המחירים ההגיוניים לבניה ראשונה, והאם הם משתנים אם את הלאק אני עושה במקום אחר? וגם: האם פרנצ´ בצבעים שאמרת, כלומר שקוף ועליו צבע חלבי כאשר למעלה יש פס לבן ללא זהב או כסף זה אנמי מידי? הטבעת היא מזהב ברוחב משהו כמו חצי ס"מ או טיפה יותר.

*מור

New member
היי שירי בוקר טוב ומזל טוב ../images/Emo42.gif

המחיר של בניית ציפורנים הוא בסביבות ה150-170 ש"ח, כמובן שתמיד תלוי למי הולכים ולא ניראה לי לפי איזו שיטה (פרט להדבקה שזה משהו אחר לגמרי), מילוי הציפורן כלומר בפעמים הבאות לאחר הבניה הראשונית הוא בסדר גודל עד סביבות ה80 ש"ח ונהוג לעשותו משהו כמו פעם בשלושה שבועות זה משתנה מאחת לאחת. מניסיון אישי אני ממליצה לך ללכת על השיטה של בניה ללא הדבקת ציפורן...כי גם ככה בכל השיטות הרי שמשייפים את הציפורן אבל עוד שמדביקים עליה ציפורן הדבר גורם לשכבה נוספת שתצטרך לרדת במידה ותחליטי להוריד את הבניה.

נופר30

New member
הכל נכון אבל

בתור בונת ציפורניים ( חלק קטן בחיי) כמה נקודות אין הרבה הבדל בין בנייה עם הדבקת ציפורניים או בלי אם את מבקשת שיעשו לך בנייה ללא ציפורניים תבדקי שהבחורה יודעת היטב מה לעשות כי במקצוע טכנאית ציפורניים הצורה הכי קשה זאת זאת בלי הציפורניים ( אל תישכחי שהיא צריכה בעזרת אקריל לעצב לך צורה של ציפורן שזה מעט קשה אם הבונה לא ממש מיומנת בזה ( ולומר לך את האמת אני לא אוהבת לעשות את זה ללא ציפורניים )) הדבק לא הורס את הציפורן ( השומן של הציפורן מפרק את הדבק לכן כשאת עושה הדבקה לאחר תקופה מסויימת הציפורן יורדת ) לא משנה מה תחליטי לעשות בניה עם ציפורניים או בלי תמיד היא יכולה לעשות לך אותן קצרות מאוד ולשייף ככה שזה יראה ציפרון טבעית ( אם היא אומרת לך שהיא לא יכולה אז היא לא יודעת לעבוד טוב וחפשי אחרת ) ולנושא ההורדה - לא צריך לעבוד קשה פשוט לוקחים אצטון פשוט ( זה שמוכרים עם הפקק האדום בלי שומן ובלי כלום ) טובלים את הציפורניים לכמה דקות באצטון ואז עם צמר גפן מהול באצטון מורדים אותן בדיוק כמו שמורדים לק לא צריך למשוך ולא צריך לפצוע בנושא הלק - רובן לא מחייבות אותך על הלק ככה שהמחיר נשאר אותו מחיר הן מתחילות לחייב כאשר זה קישוטים יקרים יותר כמו אבנים ומדבקות מקווה שעזרתי לך אם יש לך עוד שאלות אשמח לענות

נופר30

New member
ועוד דבר

אם כבר אז כבר תבקשי ממנה לעשות לך פילינג לכפות הידיים

shelycat

New member
ציפורניים...

אם זה רק לחתונה אז על תהרסי לגמרי את הציפורן ופשוט מדביקים (יש גם פרנץ מודבק-רק הלבן כמו שעשו לחתונה שלי) וזה יורד אחרי 2-3 שבועות. הבנייה היא ליותר זמן וצריך למלא אותה כל כמה זמן. לגבי המקווה בד"כ לא באים עם לק וצובעים באותו יום, יש מקוואות שגם לאמרשים ציפורניים מודבקות (אבל אם לא תספרי הם לא ידעו). אני כדי להמנע מכל זה הלכתי למקווה יומיים לפני החתונה, ויום לפני החתונה עשיתי ציפורניים מה שהוריד מהלחץ ביום החתונה ונתן לי זמן להתרגל אליהן.

shelycat

New member
עוד דבר קטן...

מניסיון של חברות בנייה בפעם הראשונה לפעמים מציקה וכואבת כיון שלוחצים על האזור כדי שיהיה טבעי. דבר שני נכון זה יורד באצטון אבל מניסיון של כמה חברות ושלי (כל אחת עשתה במקום אחר) זה לא יורד כל כך מהר גם עם אצטון והאצטון קצת פוצע את העור ליד הציפורן.

אתי@

New member
יומיים לפני החתונה הורדתי את הבנייה

שלי (כדי לעשות חדשה) וזה היה פשוט סיוט!!! 3 שעות טבלתי את הידיים באציטון ובקושי ירד משהו מהציפורן, אבל ירד הרבה מאוד מהעור שסביב הציפורן

נופר30

New member
וזאת הטעות לא טובלים להרבה זמן

טובלים טבילה קטנה ואז מורידים כמו שמורידים לק ומונעים את הפציעה

*מור

New member
הבניה מאד מחלישה את הציפורן

לא מזמן הורדתי בניה שהיתה לי תקופה מאד ארוכה, כניראה בגלל שהייתי איתה הרבה זמן הציפורנים שלי מאד חלשות, הייתי חייבת לקצר אותן ועכשיו אני בשלב של מריחת טונות של מחזק....

*מור

New member
לגבי המקווה עם הציפורניים....

חברה שלי שהתחתנה לו מזמן, ביררה לפני, לא היתה להם בעיה שתהיה לה בניה היה חשוב להם שלא יהיה לק ושלא יהיו חריצים (מה שקורה לאחר כמה ימים שהציפורן גודלת) לכן היא עשתה יום לפני החתנוה את הבניה, בערב היתה במקווה וביום החתונה עשתה את הפראנץ´. אני לא יודעת לגבי ציפורניים מודבקות אבל בבניה לדעתי האישית באמת לא ניתן לראות שזה לא טבעי לפחות בימים הראשונים גם אם אין לק עליהם.

סהר12

New member
ועוד תשובה

לפני עשה יומים (!) הייתי מוזמנת לחתונה של חברה . עשיתי בניית צפרנים יום לפני האירוע. עד היום - אני עדיין עם הצפרניין המודבקות, כאשר חזרתי לעבודה ואני על המקלדת, ובבית אני גם קצת מסדרת ומנקה ( לפעמים) והצפרניים ממש מודבקות היטב, נראות כמו טבעי ואפילו החלפתי את צבע הלק. כלומר - הורדתי את הלק ששמו לי בבניה ומרחתי לק חדש. נראה טוב, לא מזיק ומחזיק מעמד. אני בעד הדבקה אם את לא בענין של משהו קבוע הדורש טיפול/מילוי/וכד´

למעלה