ציפורניים זה לא רק בידיים הרי

נמשיר

New member
ציפורניים זה לא רק בידיים הרי ../images/Emo3.gif../images/Emo8.gif

אז בואו נדבר קצת על פדיקור
ראשית, אני חייבת לציין כי ממש כיף להכנס לכאן כל פעם ולראות את הצבעוניות בלקים שלכן. אין מה לאמר, חזרתי לקנות לקים אחרי המון זמן שלא קניתי וזה בזכותכן או אם לדייק בגללכן
אז מה מדיניות הפדיקור שלכן? אתן עושות לעצמכן או הולכות לפדיקוריסטית? פעם בכמה זמן? כמה עולה לכן בערך? מי שעושה לעצמה, במה אתן משתמשות? ולקים לרגליים - יש מועדפים? תמונות, תובנות, המלצות וכו' יתקבלו בשמחה
מבטיחה לענות לגבי עצמי כשאחזור מהעבודה

אביeג7

New member
אז ככה

מדיניות הפדיקור שלי היא- פעם בחודש או אם המצב ממש קשה פעם בשלושה שבועות אצל פדיקוריסטית.. ומידי פעם אני עושה לי מיני טיפול בבית בין פדיקור לפדיקור.. <שכולל גירוד עם משייף ומריחת קרם רגליים.. ממש טיפול מושקע.
.> והאמת שאני מחליפה דיי הרבה את הפדיקורסטיות..לא יודעת למה..
פתחו ליד החד"כ שלי מכון חדש,על טהרת הOPI ואסי..
יש שם המוני לקים שלהם וקרמים וכל מיני אביזרים שלהם.. נראה מקום מדהים..
אני משלמת באיזור ה100.. והגעתי למסקנה שאני לא אוהבת לקים ציבעוניים ברגליים.. הפרעה חדשה...
אז אני בדר"כ מורחת פרנץ.

אביeג7

New member
כן.. ודווקא זה דיי זול..

יש לי חברות שעושות בת"א גם ב120 וב130.. וזה נע סביב ה100.. אצל הקודמת שילמתי 90,והקןדמת קודמת שילמתי 60 <כן כן!!> ואז היא העלתה ל80..

SimplyMe1

New member
שימשיכו לשלם../images/Emo3.gif

ב130 זה בטח לשלם גם על עבודה של אחרות במכון הפדיקור ובגלל שזה עם מים וג'קוזי(?)כזה לרגליים לא? או שזה עם קרפיונים
שאוכלים את העור?

Marble Arch

New member
באיזור שלי זה באיזור ה100-120..

וגם אני אוהבת פרנץ' ברגליים יותר מהכל

angell4

New member
אם כבר מדברים על מחירים

כשהייתי בתאילנד ביום האחרון לפני הטיסה הביתה עשיתי מניקור בבנגקוק. שם עולה מניקור ופדיקור כ"א בסביבות ה 25 ש"ח ועוד משתמשים שם בלקים של opi! לצערי לפדיקור לא היה לי זמן.... רק בארץ הכל יקר...
אגב אין לי מושג איזה לק זה היה.. מצרפת תמונה אולי מישהי תזהה

bashmorsh

New member
אני כמעט בטוחה שזה ds reflaction של opi

נראה מאוד דומה בכל אופן... ד"א מאוד אהבתי את הצבע:)

angell4

New member
הצבע באמת מהמם

לצערי באותה תקופה היו לי ציפורניים קצרות אז הוא מתקבל פחות יפה... רציתי לקנות אותו והם רצו מחיר של 800 באט שזה בערך 80 ש"ח בגלל שזה לק "מקולציה מיוחדת". כמובן שלא קניתי..

HiLoLiT7

New member
לפדיקור אני משתמשת בערכה של רבלון

מאז ומתמיד היה לי מלא עור יבש ברגליים אני מאלו שאוהבות ללכת לפדיקוריסטית אפילו אחת לחודש הבעיה שאין לי כוח כל פעם ללכת למישהי שתעשה לי אז אני מנסה לעשות לעצמי מטעמי עצלנות. לפני חודש-חודשיים שמעתי על איזה מכשיר קטן ורוד של רבלון נראה לי בצורה של פומפיה שפשוט מגרדים את הרגל איתו והכי טוב כשהרגל יבשה כך שלא צריך אפילו לטבול רגליים ולרכך את העור. עכשיו כשאני רוצה להוריד עור יבש אני פשוט עושה איתו לפני המקלחת שתי דקות ויש לי אחלה פדיקור. לק לרגליים אני משתדלת לשים את אותו צבע שאני שמה בידיים. ואיזה באסה על טרנס דיזיין והמחירים החדשים

נמשיר

New member
גם אני משתמשת במשהו כזה

אמנם לא של רבלון אבל בדיוק נראה אותו הדבר וזה ממש נוח

angell4

New member
פדיקור

הייתי פעמים בודדות אצל מישהי שעושה אבל לרוב אני עושה לעצמי כי סה"כ הרגליים שלי לא סובלות מיובש מטורף והן יחסית מטופחות. כל מקלחת אני משתמשת באבן כזו שמסירה עור קשה מכף הרגל ואחריה שוטפת עם סבון. לפני השינה מקפידה למרוח קרם רגלים למרות שבזמן האחרון אני שוכחת. (הכי טוב למרוח קרם ולשים גרביים אבל עכשיו חם מידי). לק ברגלים אני לא מחליפה לעיתים קרובות כי אני מתעצלת והוא גם לא נהרס לי כמו בידים אז פעם בשבועיים בערך... ואז אני גם גוזרת ומסדרת את הציפורניים. ולשאלה של לקים מועדפים אז אם אני עושה פקידור אצל מישהי מקצועית אני בד"כ אבקש פרנץ כי לעצמי אני לא יודעת לעשות ברגלים יש לי ציפורניים קטנות מידי. בבית שמה לעצמי אדום, ורוד או סגול כהה מה שתמחשק

ענבל30

New member
אני עושה פדיקור עצמי - בקטנה...

פעם בשבועיים שלושה (בקיץ. בחורף לעתים רחוקות יותר) אני קוצצת ציפורניים ומחליפה לק. לא מורידה עור קשה/יבש (אין לי צורך, למזלי) ומשתדלת לזכור לשים קרם לחות אחרי כל מקלחת גם בכפות הרגליים. בזה מסתכמת שגרת הפדיקור שלי
מאז שהתחלתי את העבודה הנוכחית שלי, שהורסת לי בקביעות כל מניקור ושוברת ציפורניים בידיים, גם הפדיקור מעט הוזנח לו - היות ולעבודה אני חייבת נעליים סגורות ורוב היום אני בנעליים סגורות, אז מה הטעם להשקיע בצבעים מגניבים?
בכל זאת בימים שיש לי זמן פנוי אני נהנית לנעול סנדלים ולגוון בצבעי הלק גם ברגליים. כרגע הפדיקור שלי הוא לק מס' 26 של אנדריאה (ורוד-אדמדם מקסים), צבע שאהבתי מאוד על הידיים ורציתי לנסות גם כפדיקור. זה אמנם צבע שגרתי ומקובל, אבל אין לי בעיה למרוח גם ירוקים/זרחניים/נצנצים בפדיקור שלי

נמשיר

New member
הפדיקור שלי ואני ../images/Emo3.gif

אתן עושות לעצמכן או הולכות לפדיקוריסטית?
מאחר ואני לא מצליחה למצא פדיקוריסטית לטעמי אני כיום מטפלת בעצמי. פעם בכמה זמן?
פעם בשבוע בערך כמה עולה לכן בערך?
לא עולה כשאני עושה לעצמי
מי שעושה לעצמה, במה אתן משתמשות?
משתמשת בעיקר במכשיר שנראה כמו ביצה שמסיר את העור הקשה ומשייפת מעל כדי שיהי חלק. אני משתמשת במרכך של סבון של פעם, מבחינתי הוא הכי טוב שיש. ולקים לרגליים - יש מועדפים?
ברגליים אני מרשה לעצמי להשתולל הרבה יותר מבדידיים. מאחר ואני מורה לא נראה לי לעניין לבוא לכתה עם לק ירוק בידיים אבל ברגע שזה על הרגל אני מרגישה חופשיה לגמרי להשתולל...

sHiR TaDmOr

New member
הלוואי והמורות שלנו היו מגניבות ובאות עם לקים

...אפילובידיים, גם אם הם יהיו ירוקים!

למעלה