ציפורניים מטופחות או גיטרה?

s a b i n a

New member
ציפורניים מטופחות או גיטרה?

שלום לכולן! :) עוקבת כבר הרבה זמן אבל כותבת בפעם הראשונה
יש לי דילמה מצחיקה... אני מאוד אוהבת לקים ומאוד אוהבת לנגן על הגיטרה! הבעייה היא שזה לא הולך ביחד... הנגינה שוחקת את הלק בטירוף והוא ישר מתחיל להתקלף...מה גם שכידוע ציפורני היד שלוחצת על המיתרים חייבות להיות כמה שיותר קצרות שיהיה נוח לנגן... אז אני תמיד מוצאת את עצמי מתלבטת בין שני התחביבים האלה שאת שניהם אני אוהבת מאוד - כל פעם אחד אחר מנצח - החשק לנגן או החשק להתהדר בציפורניים מטופחות וצבעוניות
סתם חשבתי לחלוק איתכן
יום נפלא

רחלי ג

New member
סבינה,../images/Emo13.gif

ציפורניים ארוכות הן עניין של טעם. אני אוהבת ציפורניים קצרות ותמיד עם לק. קצר לא סותר לק או בא על חשבון לק. את בהחלט יכולה להנות משני העולמות.

lilo4

New member
פיתרון

אין לי ניסיון בנגינה על גיטרה אז אני עונה רק לפי התיאור שלך
אני חושבת שאין בעיה לשמור על ציפורניים קצרות. פעם לא חשבתי שזה יפה, היום דווקא זה תפס חזק וגם אני התאהבתי. פשוט תשמרי על ציפורניים באורך שיהיה לך נוח. את יכולה כ"פיצוי" לעבוד עם צבעים חזקים ובולטים
זה אפילו נראה טוב יותר על ציפורניים קצרות [לטעמי האישי לפחות]. לגבי העובדה שהלק נשחק- יש היום לקים שמתייבשים מהר. לא יודעת כמה מהם ממש נמכרים בארץ אבל אם יש לך אפשרות לקנות דרך האינטרנט זו אופציה. את מורחת לק וממש אחרי כמה דק' הוא כבר יבש. ואז לא יכאב לך הלב להוריד אותו אחרי יומיים-שלושה
אם את לא מוצאת, פשוט תקני מייבש לק. חומר שקוף שמורחים בתור שכבה אחרונה ומקצר מאוד את התהליך

mgirl

New member
דווקא הגיטרה לא בהכרח נוגדת את הלק

צריך ללמוד לפרוט בעדינות ובאשר ליד שמאל (שלוחצת על המיתרים) פשוט צריך להתרגל ללחוץ עם ציפורניים ארוכות. גם לי הייתה הבעיה הזו ופשוט התרגלתי עם הזמן... חוץ מזה שזה עוזר להחליף לק הרבה כדי שיהיה לך מעניין

s a b i n a

New member
../images/Emo51.gif לכולן יופי של עצות ../images/Emo13.gif

ושיהיה חג שמח וצבעוני!

למעלה