ציפורניים צהובות..

LOLI152

New member
ציפורניים צהובות..

אני יושבת לי עכשיו ומקצרת (למוות) ומורידה את הלק הכחול (שיק 275) שהיה עליי.. ומגלה בהפתעה רבה שהציפורניים שלי צהובות. זה מעולם לא קרה לי. גם לא עם הלק הזה. ההנחה היא שזה קרה בגלל שאת הבייס שהיה מתחת אני לא שמה לעולם, כי הוא לא שייך לי.. (מצטערת, לא זוכרת שם, אני יכולה לשאול) השאלה שלי : האם זה היה קורה לי עם כל לק? או כי בחרתי לשים צבע מאוד כהה ודומיננטי? האם הבייס הזה גזען? ;)

ישנם בייסים שגורמים להצהבה

כך שבהחלט יכול להיות... אבל לקים כהים נוטים בדר"כ להצהיב את הציפורניים, כך שיכול להיות שזה מהלק (גם אם בעבר זה לא קרה לך איתו. זה יכול להיות תוצאה של הצטברות פיגמנט על הציפורן מכמה פעמים). מה שבטוח - לא להשתמש יותר בבייס הזה, כי או שהוא הצהיב לך את הציפורן או שהוא לא מנע את הצהבת הציפורן מהלק. ממליצה על Poshe. מאז שאני משתמשת בו אין לי הצהבות ציפורניים יותר.

Ultra marine

New member
this yellow thing sucks!

did you ever try the blue poshe which is also a strenghtener? ...i heard it yellows (can i use it as a verb?)

Ultra marine

New member
my nails demand more that

just a base coat

Ultra marine

New member
והעברית - חזרה!!!!

בכל מקרה, משום מה הציפורניים שלי בכל מקרה מתפצלות
זה די מבאס.. ואני מבינה שאין מה לעשות אלא לשים מחזק. אבל למצוא אחד שלא מצהיב זה אהם, משימה בלתי אפשרית כמעט! או יותר נכון למצוא אחד כזה שהוא גם לא מצהיב גם עושה את העבודה וגם מצליח לשמש כבסיס.. בעעע

Ultra marine

New member
נכון

אבל הוא לא משהו בכלל בתור בסיס
מה שאומר שאני צריכה לשים אותו, מעליו בסיס ומעל זה 2 שכבות לק ושכבת טופ לקינוח.... ניסיתי לחסוך לעצמי שכבה אחת ועל הדרך לחסוך לעצמי להוציא 9-10$ לפני משלוח על המוצר הזה..

למעלה