ציפורנים ארוכות אצל תרנגולים

צילי 25

New member
ציפורנים ארוכות אצל תרנגולים

יש לנו בחצר כמה תרנגולות, לכמה מהן ישנם ציפורנים ארוכות, וזה נראה שכאלו קשה להם ללכת, האם זה לא נושר להם ומה אפשר לעשות? אין לנו אפשרות לתפוס אותן. תודה צילי 25

bshertz

New member
ציפורנים ארוכות

האם התרנגולות הנ"ל עדיין מטילות ? לתרנגולים , יש ציפורנים ארוכות. לתרנגולות רגילות, הצפורנים גדלות עם הגיל. הפיתרון : לשחוט, אם הפסיקו להטיל. או לגדל לנוי .

צילי 25

New member
BSHERTZ תשובה

אני לא הבנתי את תשובתך למה לשחוט? הם תרנגולות לנוי והם גם מטילות מתחת לבית אבל אנחנו לא מצליחים לאסוף את הביצים. הם כמה שנים בחצר שלנו ואנחנו אוהבים אותם.האם זה הפתרון? ולמה?. תודה צילי 25

bshertz

New member
תרנגולות לנוי

אם התרנגולות לנוי - אז, כל הכבוד. אם לביצים - תרנגולות מטילות, בכדאיות, שנתיים שלוש. מהשנה הרביעית ההטלה שלהן מצומצמת מאוד, ולא כדאי לגדלן.

אם לא שמת לב רוב הגולשים בפורום

הם מגדלים פרטיים, ז"א אין כאן כאלו שמגדלים למטרות מסחריות, ז"א תרנגולת שתטיל פחות ביצים זה ממש לא משנה, אלא אם כן אתה מגדל כלב רק לתקופה שהוא הכי נוח וברגע שהוא מתחיל להזדקן אז אתה מרדים אותו (שוחט?) בקיצור רוצה לעזור בפורום? תתחשב בסוג הגולשים, לא מתאים? גם לא נורא.

חיכיתי לתשובה של מישהו שבאמת מבין

או לפחות איכפת לו, אבל נראה לי שאין ברירה ואני אנסה לעזור במעט שאני יודע, האם יש משטחי בטון או אבנים גדולות מחוספסות ושטוחות באיזור של התרנגולות? אם לא אז כדאי לנסות לשים משהו, יש לי הרגשה שזה כמו העיזים, הן צריכות משהו לשפשף את הציפורניים בשביל להקטין אותם, רק ניחוש שאולי מתאים.

bshertz

New member
תרנ' לנוי

מודע לסוג המגדלים. אבל, אם בעל-החיים סובל, ואין אפשרות למנוע את הסבל. כמו ציפורניים שמקשות תנועתן. הנחת יסוד, שאין להשוות, חלילה, סבל של בן אנוש ,לסבל של בעל-חיים אחר. [ויכוח גדול].

לרונן שמחכה לתשובה מימשהו שמבין קודם כל,,,

צריך להבין את הגולש הכיצד התרנגולות מטילות מתחת לבנין ללא איסוף והסירחון אינו עולה על גדותיו ??? בצים שמתאספות מושכות נחשים קיפודים וכל מיני מרעין !!! אים התרנגולות אוכלות את הביצים אז סימן מובהק לתרנגולות מורעבות !!! לגבי הציפורנים ניתן לקצוץ אותן ולהותיר סנטימטר,אפשר לקצוץ עים קטר ואל תענו לי שאי אפשר לתפוס את התרנגולות, מבלי לפגוע בגולשת יתכן שהי אוהבת חיות אבל הדברים מוזרים ולכן יש כאלו שמעדיפים לא להגיב לדברים ספציפים, עד כמה שאני מבין הבעיה המרכזית היא לא בציפורנים אלה בכריות או פרקים, מיזה זמן רב מספרת על כך שלא אוספים ביצים,

למעלה