ציפור, אם את עוברת כאן במקרה,

i wish 2

New member
ציפור, אם את עוברת כאן במקרה,

אני מחפשת אותך. שלחתי לך מסר.

הלוווווו!!!! ../images/Emo42.gif

הנה אני כאן!!! קיבלתי את המסר שלך גם פה וגם לאייסי. והשארתי לך הודעה. מחכה לשמוע ממך ומקווה שאני לא חוזרת אליך מאוחר מדי. ציפור

lital_helmer

New member
היי, מזמן לא שמעתי ממך...לאן נעלמת?

מה שלומך? איך את מרגישה? אשמח לשמןע ממך. ליטל

ליטל ליטל כל היום... לה לה לה ../images/Emo140.gif

הנה חזרתי. אצלי הכל בסדר בסדר גמור פלוס. אני בקושי בבית ולפיכך גם בקושי נכנסת למחשב. אבל אני מדי פעם בודקת מה קורה פה ומה אתם כותבים. מה קורה אצלך? הכל בסדר? גמרת טיפולים כבר? שיהיה לך יום מקסיםםםםם!!!!! ציפור

i wish 2

New member
הו הו ליטל!

מה שלומך? גמרת עם הטיפולים? ומה הלאה?! אני התחלתי אתמול את ההקרנות, ובינתיים עובר בסדר למרות שיש לי חששות לא קטנות מסיפור ההקרנות. מחכה כבר להיות מאחורי הכל!!! מחכה בקוצר רוח לשמוע ממך אני

MemphisRaines

New member
היי אי וויש 2 ../images/Emo13.gif

אל תדאגי יותר מידי התרכז\י כרגע בעצמך ותהני כמה שיותר זה יעבור וזה לא ממש נורא שרון

lital_helmer

New member
שלום לכולם!!! ../images/Emo42.gif

נשאר לי חצי טיפול אחרון! זתומרת ששבוע הבא ביום חמישי זה הטיפול האחרון. בנתיים..כנראה שאצלי לא יהיו הקרנות...תלוי בבדיקה. נחמד היה לפגוש פה אתכם...לאחרונה היה נדמה לי שכולם שכחו את הפורום... אל תעלמו!

תגידי חוץ מזה..

איך את מרגישה? היו לך כבר בדיקות? שמחה לשמוע שאת כבר מסיימת את הגועלנפש. זו סיבה למסיבה!! אני קצת נעלמתי אבל אני נכנסת לפעמים רק כדי לראות מה שלום כולם. שיהיה לך אחלה סופשבוע שמחה לראות פה את כולם!! ציפור

MemphisRaines

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ליטללללללללללללל
איזה כיף זה הסוףףףףףףףףףףףף ושהבדיקות יהיו הכי טובות בעולם
את רואה שזה אפשרי
זה איכסה אבל אפשרי
אז קחי
ענק וקדימה חזרה לחיים
שרון

למעלה