ציפור-ה´ ...וואוו תודה כמה כיף היה

יחפנית

New member
ציפור-ה´ ...וואוו תודה כמה כיף היה

יקירה .......... אין לך מושג איזה יום מופלא היה לי , וכמה אני מודה לך על המבצע .......אמץ לך אייקון ........ היה לי יום כחול חיבוקי ביותר ....... אז ככה הודעה זו ..... היא הודעת תודה ......... לך ציפור על המבצע ......... אמץ לך אייקון ..... וואוו איזה סיסמה מדהימה ....... לך אספמיה .......על : "אחרי כל זה מגיע הרגע שאנחנו צריכים לחיות את אותם החיים שאנחנו כל כך מנסים להבין ולשפר... ומה אז? האם יש לנו את האומץ פשוט לחיות? לצאת אל הטבע, לראות נופים מראות פרחים, ציפורים (כעת כל הארץ פורחת ויפיפייה כאן את מוזמנת" "בסיכום - לחפון את החיים ולמצות כל רגע שבו יש סיכוי להרגיש "שאנחנו חיים באמת "כעת" (דגש חזק על כעת) לא אחרי שאני אבין, תבשיל השעה, אגמור לפרש את כל מניעי, את כל הסיבות שהובילו אותי מתחילת חיי למצב בו אני נמצאת כעת וכו´.." נכון כל כך נכון ........ ולך יאיר כשכתבת על היופי בלראות צמיחה בשימחה . וכמובן גם לי . היום קמתי בבוקר ..... מהכיוון המהופך . ונכנסתי לפורום , ומצאתי את ההודעות , לא יודעת למה , קריאה ראשונה תירגמה לי אותם לתחושה קהה . אז הלכתי לאמבט . ואז החלטתי להכנס ולקרוא שוב ...... הפעם משהו באימוץ האייקון ......... עשה לי זאת . משהו ברוח השטות של העיניין , הזכיר לי את המהות החשובה של החיים . אז התכוונתי בכל הרצינות למשחק ...... ועל כך כתבתי כבר בבוקר . כשהחלטתי לשחק , כשיצאתי מהבית , כשהכחול בתוכי מחבק ב-רכות .... ההרגשה הפנימית לכל אורך היום היתה פשוט מו-פ-ל-אה . והכחול שלי מתברר הקרין על כולם . ואיתו נכנסתי לבית החולים , מריאנה הערפדית המועדפת , היתה נראית כתושה . אף ערפד אף פעם לא יגע בי כשהוא בהרגשה כזו , אז מיד נכנסנו לחיבוקים צחוקים נשיקות והיא סיפרה לי על כל הדברים המעיקים עליה , ויחדיו העפנו את הצרות האויר . וכשהיא כבר כולה נצבעה בציבעי הכחול המחבק שנשאתי עימי היום , נורא נהנינו יחד מחיפוש אחר הווריד , בחיוך רחב היא כרגיל גיששה אחר הווריד האמצעי , ושלי המועדף הוא הקיצוני ימני ........ חחחחחחח זה נשמע כמו בחירת מפלגה ......חחחחחחח וכולם חייכו , ואפילו הצלחנו להעביר את החיוכים לכמה שישבו ללא חיוך בחדר ההמתנה ........ וכולם שאלו .... את מגיעה מחר נכון ...... ואני אמרתי בטח ..... אני לא אפספס פגישה נוספת עימכם . ואז יצאתי לרחובות הרטובים והמפוקקים , בתיכנון היה לחזור הביתה , אך הפקקים ברחובות לונדון הגשומה .... לא היה לי לרגע בא לקחת חלק בפקק . אז הצטנפתי לי לשנייה בתוך החיבוק הכחול וקול פנימי אמר ....... והעלה שם של חברה שגרה בקירבת בית החולים ...... במקום לשבת שעתיים בפקק .. העדפתי להנות ..... וכשהגעתי היה קטע מדהים . בדרך לבית החולים , באוטו , כשאני מנסה לחפש את הטבע היפה שאספמיה דיברה עליו , על עגורנים , והמון בניינים אפורים , ועצים שנראו כמו פיסלי ברזל שהעלו חלודה ..... וכן הצלחתי לראות עם החיבוק הכחול שלי היום גם יופי בתמונה הזו . אז בדרך , עולות לי המחשבות על ידיד שלי , שלפני חודשיים היתה לנו שיחה עמוקה ומדהימה . והשיחה של פעם התנגדנה לי זמירות בראשי המחובק . והיו לי עוד דברים לומר ועוד דברים לשמוע בנושא . מתברר כשהגעתי לחברתי , גם הוא היה שם , ייבש את נעליו ..... גם הוא היה בסביבה והגשם והתנועה והנעליים הרטובות מילטו אותו לאותו מקום ....... מיקריות ????? או זמן האלוהים ...... וככה בחיבוק כחול היתה לנו שיחה עמוקה ומעניינת . היום הכל היה שונה , היום אפילו עשיתי עם חברתי נרות ...... והיה מצחיק נורא . ושבתי הביתה , ועוד חברה הגיעה ..... טובה . והעלתי אש באח , ולמול הלהבות ישבנו לזמן מדהים , והאקס התקשר ומסר דיברי אהבה הערכה ורגישות . הכרגע על השעון במחשב בדיוק כמעט 12 בלילה ....... אז לכל מי שתרם , מ-אימוץ האייקון , עד ההנאה כעת . ואני שבחרתי את התחושה היום .... ולכולם ..... תודה היה יום מג-ניייייייי-ב אומרים שהאינדיאנים , כששועלים אותם מה שלומך היום , הם משיבים , היום זה יום טוב למות ...... האינדיאנים שמנסים לחיות כל יום כאילו היה היום האחרון לחייהם , תמיד מודעים שכרגע היה מספק , ואם כרגע נמות אז זה גם בסדר , אז ביום החיבוק הכחול ..... אומר ...... היום אם זה היה היום האחרון לחיי , אז זה היה שווה . אני חשה היום מסופקת ושמחה . מעניין איזה אייקון אבחר מחר ...........חחחחחחחחחח תודה אני

אחחחחחחחח!!! איזה יום יפה!!!!

זה מדבק! לגמרי מדבק!!! המצברוח הזה.. איזה יום היה לי! בוקר.. עבודה.. (לא חשוב לא חשוב..)דיברתי עם בחור שעבד איתי לפני שהייתי חולה בפעם השניה. ולא סיפרתי לו, והסתבר שהוא יודע (חסך ממני..) ואחר כך הפגישה של קבוצת התמיכה שאני חברה בה באגודה למלחמה בסרטן, היתה תמונה וכל אחד היה צריך לחשוב או לכתוב משהו, דובר בזוגיות, אני, כרגיל אחרונה, אמרתי שאני לא רוצה לדבר זוגיות (נו.. מה כבר יש לי להגיד..) ואז מישהי אמרה שהיא כל הזמן התאמצה להסתיר מהסביבה שהיא חולה, ושהיא מרגישה שהיא סוג ב´ ולא רוצה שיחשבו עליה שהיא פגומה ובגלל זה היא לא מספרת. ואני כבר מתנדנדת על הכסא בחוסר מנוחה.. ואז מגיע תורי. ואני - "סוג ב´?? מי סוג ב´?? בכולם יש דפקטים, אז את שלנו רואים, אז מה?? אז זה מסנן לנו ישר את כל אלו שלא מסוגלים להתמודד, שלא מוכנים לקבל את השונה, אבל אנחנו לא סוג ב´, אנחנו סוג א´א´.. אם אלוהים נתן לנו להתמודד, זה כי אנחנו מסוגלים, ואם התמודדנו, אז אנחנו גזע של ענקים, הנבחרת של אלוהים!!" התחושה שלי שכל אחד עובר את השלב הזה, של - אני פגום, אני דפוק, מי יקח אותי. אבל אחריו מגיע השלב הטוב, התחושה שאני מיוחדת ואני, על כל מה שאני, אם זה שמולי לא מסוגל לקבל, להתמודד איתי, אז הוא לא צריך להיות לידי. כל היום הזה, כל החוויות שבו, בפעם השלישית היום אני מציפה את העיניים בדמעות של אושר. הכל נספג כל כך חזק... עד ש.. וואו.. אין לי מילים! וחוץ מזה.. אני מזה שמחה ש"אמץ לך אייקון" עושה לכם ככה טוב.. במיוחד לך יחפנית. (ואם אני ממשיכה להיות דביקה כזו עוד דקה.. אני מקיאה מעצמי... לה לה לה ) אז אני ממשיכה עם התנועה לשחרור האייקונים "אמץ לך אייקון"
ועוד..
ומוסיפה לזה את הרעיון המבריק של יחפנית "אמץ לך צבע" ושולחת אתכם עם ורודים וירוקים - צבעים של צ´אקרת הרגש... המון אהבה והמון אושר והמון תכלת אור לכולכם!!! ציפור

יחפנית

New member
מגניףףףףףףףףףףףף

חכי תיכף אלך לישון ...... אז בהזדמנות זו ובמסגרת אמץ לך אייקון , אני תכוונת לאמץ לי אייקון לשינה ........רגעעעעעעעע .
לעתה ...... הסיבה ..... כי .... כי בא לי לחוש שיש לי מזרון ושמיכות וכריות והכל פרוס מתחת לעץ . והלילה הינו מתוק ובהיר ..... והירח , הירח מביט מעל שומר על חלומות נעימים . ועתה כשאני בדרך למיטה , אני אשאירכם בשיר ........ אבא סיפור ... א´נילא יכול לישון ירח מסתכל לי בחלון עוד מעט אני אהיה גדול יותר מדי אז אבא עוד סיפור אחד ודי לילה טוב לי , בוקר טוב למתעוררים ליום אביבי ...... להשתמע באמץ לך אייקון של בוקר .....
אני

יחפנית

New member
come on baby give me more

מהדביקות הרגשית המאושרת והדומעת הזו ......... ולוא משום שזה כיףףףףףףףף חחחחח חיבוק ענק ..... אני חוצמזה ..... אם יש לך כל מני טורדנים שמפחדים מסרטן , אז לספר בקול בוטח של אנשי סוג א´ היי היה לי סרטן ...... בדרך כלל גורם להם לעיוותי תגובה . לא יודעת למה .... תמיד זה היה מצחיק אותי התגובות ..... מה גם ככה אני מגיבה כשאני מפחדת ומובכת מנושאים מסויימים ....חחחח נורא מצחיק איך הייתי רוצה פעם שמישהו יביך אותי וישקף ויחקה את תגובתי חחחחחחחח ביי בינתיים אני

למעלה