ציפור לילה לצ´ט ? מישהו/משהו ?

רוייקו

New member
אני אנייי.. אם כי, עוד לא התקלחתי

ורק עכשיו חזרתי מעבודה. אחרי שתי משמרות רצופות.. אני בא. ממש לכמה דקות.

ורק שאני הגעתי אף אחד לא היה...

רוייקו - איפה עובד? רונה...חדשות טובות: 7/2 אני מגיעה!!!

sure16

New member
לא ידעתי שצריך קודם להתקלח..../images/Emo10.gif

טוב,להבא.... וחוץ מזה למה לא ידענו על פורום התמיכה?מה הקריטריונים לקבלה? נתראה בצ´אט לברורים..(אחרי המקלחת כמובן..) ביי שרה

באיה

New member
רונה"לה, מה שלומך../images/Emo141.gif../images/Emo35.gif

מזמן לא פטפטתי אתך. איך הולך ומה את עושה. הבנתי שהתחלת/תתחילי דיאטה. שיהיה לך בהצלחה. אני רוצה לראותך ב 7/2. זאת פקודה.
באיה

רונית-1

New member
רונלה אשמח לצ´וטט אתך הערב

רק מה דעתך על שעה סבירה יותר? 20:30 מתאים לך? יותר מאוחר אני לא יכולה אני רוקדת בתמר´ס. מה דעתך להצטרף לריקודים עדיף מצאט... אפשר לקבל עוד פרטים על המפגש באיכילוב? רונית

רונה 29

New member
שלומלום לכולם - אתם על הכיפאק ../images/Emo140.gif

יעל/גלידונית- סופסוף נפגש , שמחה ששריינת ת´תאריך למפגש באיה - מה שלומך את ? ב"ה אני מגיעה למפגש - ואזכה לראות סופסוף את זיו פנייך. רונית - אנחנו לא מכירות אבל שמעתי עלייך רבות וטובות - ו... כל הכבוד - 90 ?!?!? ק"ג וואווווווווווווו
המוןןןןןןןן אם אני ארד ככה אני אהיה על גבול האנורקסיה
הלוואי עליי. ובכלל , לכל משתתפי הפורום , ד"ש חם לכל אחד ואחת , אתם 10 , תשמרו על עצמכם בימים טרופים אלו וירידה מוצלחת במשקל !!!
שירלי

רונית-1

New member
נעים מאד רונה

גם אני אגיע למפגש באיכילוב, אשמח לקבל פרטים על מתי ובאיזה שעה. מה אתך את עדיין מחפשת עבודה? נפגש הערב בצ´אט בשמונה וחצי, שיהיה לך המשך יום טוב ודיוט קל. רונית

רונה 29

New member
היי רונית - נעים מאוד ...

המפגש יוצא ביום חמישי הבא 7/2 במרפאת "השמנת יתר" בביה"ח "איכילוב" - ליד המודיעין בכניסה בשעה 18:30 ..... מומלץ !!! אני עדיין מחפשת עבודה, ובדיוק חזרתי מהלשכה (הודיעו לי שמהיום חותמים פעמיים בשבוע...
ממש דיכאון , מקווה שהמצב הזה יסתיים במהירה) בכל מקרה , אני אהיה היום בצ´ט , אז נפגש ב -6 אה סליחה ב- 20:30
(חשבתי שאני אושרת קוטלר פתאום....). ביי ויום טוב

נלי.

New member
רונה אני מאוד מצטערת

קיבלת מייל כמו כולם. הקבוצה סגורה. ניתנו חודשיים תמימים להצטרף לקבוצה. נאמר לכולם בתום המפגש כי מעתה ההודעות למפגשים יועברו במיילים אישיים על ידי בלבד ולא דרך הרשת. כן יתקיימו עדיין פגישות פורומים כמו שרוייקו מתכנן אצלו בבית אני רואה, אבל דבר זה אינו קשור לקבוצת התמיכה. פתחי את המייל שלך וראי את המכתב המצורף. תודה לילך

נלי...האם זה אומר שאין

ביום חמישי מפגש באיכילוב , או יותר נכון שיש אבל שאי אפשר להגיע? ומה עושים אם חדשים ורוצים?

רונה 29

New member
נלי ....... אני לא מבינה ?!?!?!?!

יש פה הרבה חדשים ששמעו על המפגש באיכילוב ורוצים להגיע !!! לפי מה שאני מבינה מדברייך ...... אין להם מקום ?!? מה ז"א "מפגש סגור"...?!? האם כל מטרת המפגשים הנ"ל לא הייתה לעודד מנותחים חדשים להגיע , לקבל פידבקים , עצות ויותר ידע/מידע על הניתוח , או שאני טועה ?!?!? מחכה להסבר ממך .....כי יש 2-3 בנות ששמעו ממני המלצה חמה על המפגש ומהותו , השתכנעו ורוצות להגיע.
שירלי.

שאני יבין משהו עים זה קבוצה סגורה

אז למה לפרסם בפומבי? ומה זה ותיקים? ומה זה חדשים? יותר פרטים בבקשה

רונה 29

New member
היי רונית - חיכיתי לך../images/Emo41.gif

שמעתי מזואי שבאת יותר מאוחר ואני לא הייתי, חבל !!! בכל מקרה , אני שם גם מחר ב- 20:30 תעדכני אותי אם תהיי גם. יום טוב.

רונית-1

New member
אהיה שם גם היום

אם אני מאחרת דעי לך שזה בגלל הבן המתוק שלי שדורש שאקרא לו עוד סיפור רק לא ללכת לישון לפני אחותו.
רונית

רונית-1

New member
רונה, נוי שלי מוסר

שהוא יודע שהוא חכם, רק שהוא לא מבין למה בכל זאת המורה שלו רוצה שיכין שיעורים הרי הוא כבר יודע הכל והוא קרא באנציקלופדיה שהמוח לא גודל יותר מאז הלידה.
אלה הפנינים שלו כמובן. להתראות בערב רונית

למעלה