סיקור ההופעה בקמלוט
קצת באיחור.ראשית מיותר להגיד כי המקום הוא אינטימי וההופעות בו מאוד אישיות. הבמה מאוד קטנה,אך תנועתו של דיוויד על במה זו.היא תנועה חופשית ומאוד משוחררת. בתחילת המופע שוחחתי עם דיוויד אישית לגבי כל מיני דברים קטנים על הא ודה. ראשית דיברנו על ישיבה צמוד לבמה הוא אמר לי כי הרמקולים הממוקמים במרומי הבמה הטונים שלהם נשמעים היטב במקום ובמרכז האולם מספר שולחנות לאחור .האמת כשאני יושב בצמוד לבמה המראה של דיוויד ,האופן שהוא מחזיק את הגיטרה , התנועה של האצבעות שלו על הגיטרה הוא כל כך מקצועי כל כך מרגש וכל כך טוטאלי . אני יכול להצביע על עצמי שכשהייתי באולם אני חש רעד בגופי והשירים נותנים לי תחושה שאני נמצא במקום אחר מרחף מעל כולם הגוף שלי על כיסא אך מחשבותיי והנפש שלי נמצאים במקום אחר ואדגים את זה בעוד הופעה.לפני חודש הייתי בזאפה יחד עם חנית שלי ושרית .שלי אמרה שהיא לא יכולה לרקוד צמוד ועדיף שהיינו יושבים רחוק מקדמת הבמה .אולי הן צודקות,אולי הישיבה רחוק מחזית הבמה גורמות להרגשה אחרת.אך להרגיש גונגס ובס קרוב ולהרגיש אותם רחוק זה שונה והמראה של האומנים קרוב ורחוק זה גם שונה ואולי עדיף מעט להתרחק אך המקומות סביבנו היו שמורים ולא יכולתי לשפר לאחור. דיוויד ביצע שירים מכל התקופות ומכל האלבומים משירים שקטים ועד לרומבות ויצר תחושה שבכל שיר אתה נמצא במקום אחר המחשבות נודדות למקום אחר .הפרקשן היה מעולה (תמיד אשכח את שמו אך הוא מקסים הופיע עם דיוויד במצדה ותמיד ענבל הזכירה את השם שלו בסוף ההופעה). על בס היה אלון נדל שליווה את דיוויד באם אני שם לב בכל הופעה שלו בארץ והוא ענק גם אנושי גם מתחבר לשירה בליווי מתאים ומרגש למרות שקצת חיוך ממנו במהלך הופעה לא היה מפריע. דיוויד ניגן שיריו בתשוקה נראה כי החיבור בין דיוויד להרכב זה הוא מעולה פשוט הרגשתי כל שיר ושיר שאני בספירה אחרת ביקום לקח לי יומיים לאסוף את עצמי ולהירגע מההופעה. בסוף ההופעה נפגשתי עם אדם ברוזה אשר כיום עובד על הופעות בלהקה שהקים ומופיעים במועדון השבלול בתל אביב (מהופעה קודמת של אדם עם דיוויד בערד ).ניכר כי אדם רכש מעט מהמיומנות המוסיקלית של דיוויד נזכיר שהוא בתחילת דרכו (אני חושב שנכונו לו הצלחות מסחררות . אז זהו לא עברתי על כל שיר ושיר אך ההופעה הייתה בלתי נשכחת והכתיבה עליה כרגע רגשה אותי מחדש . באם לא אכתוב עד אז מאחל למנהלת הפורום בהצלחה בתחרות המעריץ של השנה שתזכרי מאיפה זה התחיל והמשיכי הלאה להצלחות . דיוויד והמורשת המוסיקלית שלו יהוו עבורי ועבור מדינתנו אבן יסוד ואהבה אין סופית למוסיקה טובה גם כשהיא מושמעת בשפה אחרת . הייצוג של דיוויד את המדינה מהופעות פרטיות בארה"ב או בבלגיה נותנות כבוד שלא ניכר במילים. שיריו של דיוויד הן נכס צאן ברזל ברפרטואר המוסיקלי במדינה אם לו הדבר הכי יקר שלנו במדינה והכי טוב שישמע עוד שנים רבות. אז אני מצהיר בזאת כי האמן דיוויד ברוזה הוא עבורי ועבורכם מאוד מיוחד מושלם ואנושי . וממליץ לכולם לבוא להופעותיו המאוד מושקעות והספוגות בהנאה מרבית בברכה אלטמן דוד מודיעין