ציפור קטנה לחשה לי

glitter8

New member
ציפור קטנה לחשה לי

שדיויד הוציא ליין גיטרות על שמו יחד עם שמוליק בודגוב, (הגיטריסטים מכירים...) חב טוב שניסה את הגיטרות האלה אומר שזה משהו משהו והוא כבר קונה אחת... סתם..שתדעו..

glitter8

New member
מה שהכי מוזר לי...

זה שלא ידענו על זה...

glitter8

New member
יש אנחנו ויש אנחנו...

ה"אנחנו" שאני התכוונתי אליהם יודעים דברים מהסוג הזה עוד לפני שהם קורים, אבל מדובר פה על ה"כבדים"...
והותיקים..

glitter8

New member
דווקא יותר התכוונתי אליך...

אם כבר..לך יש התראת גוגל גם באנגלית..

romens

New member
דווקא כן ידענו

יש את החנות של בודגוב ברעננה ואשתו עובדת שם, דיברנו, אישה מאוד מאוד נחמדה. סיפרתי לה שאני אוהב את המוזיקה של ברוזה, והיא סיפרה לי על הפרוייקט של ברוזה ושל בעלה ועל זה שהם עבדו על הרבה מאוד זמן, היא סיפרה לי את זה לפני משהו כמו 5 חודשים והיא אמרה שזה ממש בקרוב ייצא לאור הפרוייקט המשותף שלהם. ומה קורה אנשים?!

glitter8

New member
וככה לא סיפרת לנו כלום?

הייתי שולחת אותך לעמוד בפינה, אבל עד שכבר אתה פה....אז יאללה, תישאר... אנחנו הכל בסדר..כמו שאתה רואה, הפורום חזר לחיים, יש חברים חדשים, עוד מעט מגייסים את עומרי, ומשיקים דיסק חדש
ומה שלומך?

romens

New member
אני לא סובל את הפינה הזאת!

חח, איתי הכל מעולה, "הנה באתי הבייתה" לקצת, וכבר חוזר לצבא, באי כניראה אני עובר מעבר קצרצר לבה"ד 1 לסגור שם כמה פינות אני אישית מחכה בקוצר רוח להופעה במצדה, אני 30 שעה נסיעה ממצדה, 8 דקות מערד. המצב האולטמטיבי. אז באמת אני ממש שמח שיש חדשים פה, ושהפורום חזר לחיות, ללא ספק היה לא כל כך נעים ליראות פורום (כמעט) סגור. ורק שתדעו שאני ממשיך להתעדכן, נכון שאני לא מגיב, אבל תמיד אתכם! שתמשיך ליהיות אחלה של שנה לכולכם!

למעלה