ציפור קטנה לחשה לי

chuch1

New member
ציפור קטנה לחשה לי

שחלק קטנטן מבנות הפורום בילו אתמול באימון בהדר יוסף..... מי משתפת בחוויות ? יאללה, לא להתקמצן.... :)

Tammie

New member
וגם אני

לי היה אימון ממש ממש מוצלח. עשיתי ערבית פליק פלאק וענבל (המדריכה) אמרה לי שזה היה לבד, עוד לא עשיתי לבד כי אני פחדנית, אבל שבוע הבא... גם בתחום הקפיצות ידיים הלך לי לא רע. והצלחתי סלטה חצי פנייה בירידה מהטרמפולינה. ממש נשמח אם תצטרפי בהזדמנות צ'וצ'!

אמא לה3

New member
גם לי היה אימון מ-ד-ה-י-ם

הצלחתי ערביות פ"פ אחרי הרבה זמן שלא עשיתי!!!! והכי כייף, סוף סוף אחרי 10 שנים בערך, הצלחתי...גשר... וכדי שתבינו על מה ההתלהבות, בצעירותי הייתי גמישה כמו גומייה, בשנים האחרונות לא השכלתי לשמר את הגמישות בגב, והיא הלכה לחפש גוף אחר... אתמול, אחרי חימום היסטרי הצלחתי לעשות שוב גשר והרגשתי טוב, בלי כאבים ושטויות! זה היה הישג ע-נ-ק!

chuch1

New member
איזה יופי!

שמחה שהצליח לכן ושהיה כיף! אמה לה3- סחטיין עלייך!!!! מקנאה בך בטירוף!!! תמי- אני אשמח עוד יותר להצטרף אליכן בפעם הבאה! מבטיחה שאני שם! רק מפחיד אותי שהחוליות שלי יתפזרו לכל עבר אחרי כמעט 6 שנים ללא פעילות בכלל...! עדי- אל תדאגי ואל תתבאסי- אני בטוחה שאימון הבא יהייה לך הרבה יותר פורה... יום אסל ויום בעסל כמו שאומרים (מקווה שגם ככה כותבים..:) )

adi5151

New member
את צודקת..

האלמנטים עוד חדשים בשבילי אז לפעמים אני מצליחה ולפעמים לא.. היום היה לי גם אימון.. הקפיצות ידים לא יצאו אומנם .. :/ אבל הפ"פ כן :) כמו שהמאמנת שלי אמרה רק אחרי שתעשי 500 פעם אז מותר לך להגיד שאת לא מצליחה .. לפני בשום פנים ואופן שאסור לי לוותר! יש לי את מאמנת מדהימה :)

Tammie

New member
מאוד אהבתי את המשפט של המאמנת שלך

ואת צודקת יש לך מאמנת פשוט מדהימה!

למעלה