ציפור קטנה לחשה לי...

InfectedM

New member
ציפור קטנה לחשה לי...

שאביב שוקד על להביא את רג'ינה ספקטור(
) לארץ
מכירים? אוהבים? היא ענקית. פשוט יוצרת מדהימה. תהיה לה הופעה עם אביב וגם לבד!

plane crazy

New member
לא דיברו עליה..

יש דמות שגילה אלמגור משחקת.. משהו עם ספקטור..

../images/Emo12.gif

אני מקווה בשביל רג'ינה שלא. אם היא תבוא תוך שיתוף פעולה איתו, זה יהיה הכי מאכזב בעולם מבחינתי. איך הוא יודע להרוס כל חלקה טובה
.

InfectedM

New member
למה להרוס?

את חושבת שהיא הייתה באה בלי הדחיפה הזו? לדעתי ממש לא. אני גם חושב שהופעה של שניהם יכולה להיות ממש מעניינת. אולי אביב ילמד דבר או שניים :) (רג'ינה
)

לך תדע.

לא חסרים אמנים שמגיעים לכאן גם בלי עזרתו האדיבה של הגפן. ליצירה של רג'ינה יש לי הערכה וכבוד. לאביב גפן אין לי. מה גם שאני לא מוצאת בינהם שום קשר להוציא את העובדה שהשם שלה יראה נהדר ליד ה"אביב גפן מארח" על הפוסטרים של הזאפה. כבר ראינו מה קרה שהוא הביא לכאן את ג'ורדן רודס. לא מגיע לרג'ינה להתבזות ככה ולהיות על תקן הקולות רקע לשומקום. ודי תמוהה בעיני היוזמה הזו שלו להביא אותה, כי שוב, הקשר ביניהם פשוט, לא קיים. כנראה שהוא הבין שנינט כבר לא תהיה ג'וני מיטשל, ושאיה כורם זה לא מספיק, אז הוא עבר לסונגרייטרס סינגרס מהזן המשובח.

InfectedM

New member
ממ

נכון, לא חסרים אמנים שמגיעים לכאן בלי העזרה של אביב. אבל מדובר באמנים שיכולים למלא את גני התערוכה או כל מיני שדות חומוס ליד לטרון. אף אחד לא היה מביא את רג'ינה בהפקת ענק כזו כי אין לה כ"כ הרבה ביקוש בארץ, ואני לא חושב שהיא הייתה באה לבדה. גם אני לא מוצא ביניהם שום קשר, אבל אני בטוח שהיא לא תהיה רק טפט בהופעה שלו. אני חושב שכל העניין הזה של אביב להביא עכשיו כל מיני אמנים לא רע בכלל. אני אישית לא הכרתי את לאקי ג'ים לפני שהוא הביא את הבחור ההוא. הורדתי את 2 האלבומים שלהם וממש אהבתי אותם. אין לי ספק שאותו הדבר יקרה לאנשים עם רג'ינה, ועם הזמן היא תמצא את עצמה מגיעה לפה לעתים תכופות יותר. לדעתי רק טוב יכול לצאת מזה.

ועדיין,

למרות שזה יכול להיות נחמד, כי אולי היא לא תמלא את בלומפילד [והיא לא צריכה, כי מי שמכיר את המוזיקה יעדיף לשמוע אותה במקום אינטימי, עם פסנתר וכסא (שהיא מנגנת עליו מצויין), מאשר באצטדיון] ואין לה כמות עצומה של מעריצים פה בארץ, אני עדיין חושבת שזה פשוט לא מתאים. היא גדולה מדי וטובה מדי מכדי שהוא יפרוש עליה את חסותו. וגם ברור מדי שהוא לא עושה את זה מתוך הערכה נטו, אלא כי זה יעשה לו טוב לשם, וזה מה שמפריע לי. המוזיקה שלה טובה מדי מכדי שתידבק לה התוית המסחרית שאביב גפן מביא איתו בקרב הקהל בארץ. והוא מביא איתו אחת גדולה.

למעלה