ציפיות- אילו ציפיות יש לכם מהילדים?

ציפיות- אילו ציפיות יש לכם מהילדים?

לכל אחד יש את הפנטזיה שלו מה הוא מצפה מילדיו, לאן הם יגיעו כשיהיו גדולים, מידת הצלחתם במסגרות חינוכיות ולימודיות וכו... אילו ציפיות יש לכם מילדכם??? אנא שתפו. תרי

מלמלה

New member
אחרי העדרות

חזרתי הצפיות שלי מהבנות שלי קשורות בעיקר בתחום יחסים שיהיו גלויות ופתוחות איתי תמיד גם כבוגרות וישתפו אותי בחייהן במשפט אחד - שיהיו חברות שלי תמיד שיהיו שלמות עם חייהן והבחירות שהן עושות

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gifמלמלה

איך את מעבירה להם את המסר החשוב הזה? מה את עושה כדי שזה אכן יתרחש. שתפי אותנו. תרי

מלמלה

New member
ללא תכנון

אני עושה מאמץ לנהוג איתן כך אם פישלתי להגתנצל לומר את האמת ולשתף בקשיים שלי לפרגן לחזק גם כשהן לא עושות דברים שנראים לי ולציין שנראה לי שכדאי לעשות זאת אחרת אך הבחירה היא של כל אחת ואחת מהן כמובן שהיום הן עדיין צעירות והדברים הם בהתאם לגיל (6 ו - 3 שנים).

האם את מרגישה../images/Emo24.gif?

שהדרך שאת נוקטת בה עוזרת להן להרגיש בעלות ערך, להרגיש חשובות ולהרגיש שהן מספיק חשובות לך כדי שתשתפי אותן ושאת סומכת עליהן??? תרי

מאושרות, משפחתיות - שהקשר

המשפחתי ישאר חם אוהב ומשתף. לגבי מקצוע, אני אשאיר להן את הבחירה. יש לי השערות לאן יגיעו, נראה. לא מטריד אותי העיסוק, מטריד אותי בחירת בני זוג שתעשה אותן מאושרות. ומלאנתלפים נכדים.

../images/Emo24.gifגלי ברוכה הבאה

קשר משפחתי חם אוהב ומשתף זוהי תוצאה של אווירה משפחתית הכוללת ערכים ונורמות שהילד מקבל, דרכי חינוך שהוא סופג והדרך בה הוא תופס את מקומו במשפחה. אושר , זוהי תוצאה של מטרות החינוך ודרכי החינוך. מלאנתלפים נכדים- נחמד ומראה שיש לך סבלנות. תרי

ציפיות,,

ראשית, לראות את הילדה מאושרת - זה הכי חשוב לי. אם יהיו לה אחים נוספים, הדבר שהכי הייתי רוצה זה, לראות אותם מאוחדים כל הזמן (לאמא שלי יש 7 אחים נוספים וזה פשוט מדהים
איך שהם מאוחדים תמיד) שתתנהג אלינו כמו שאבא שלה להורים שלו - וזה עוד יותר מדהים! במסגרת הלימודית - שתגשים את חלומי
להיות רואת חשבון, אבל זה באמת לא ציפיה משמעותית, כי מה שהכי חשוב לי בתחום הזה, לראות אותה איפה שהיא תאהב להיות, ובאיזה תחום שהיא תאהב. והלוואי הלוואי שתהיה תלמידה טובה, ציפיות הגיוניות?

למעלה