ציפיות..מהפורום...ומהשוטרת..

ציפיות..מהפורום...ומהשוטרת..

גם אני מתחיל...להתאכזב מחוסר קומניקציה ריאלית יותר עם ..חברות הפורום..מצפה ליותר התיחסות ישירה לדברים שכתבתי...ואם בהמשך ייצא משהוא...מה טוב....אבל התיחסות...במיוחד ממך שוטרת...שהתחייבת לשמור על קשר...ומדוע את לא עונה לאימלים שלי....קראת את החוויה שלי על ``האם והבת`` מה דעתך..? מה שלום חברתך..?את לא דואגת...לה.. ובגללך היא תשאר ``יבשה``עוד תקופה ארוכה... מקווה לתשובה...כנה ואמיתית... רמי מורג

shoteret27

New member
רמי מורג לא תנום ולא תישן שוטרת הצ

היי סקסי הנה אני כאן התאכזבת ממני???? מממממממממממממ חושב שהשוטרת איננה קוראת ואיננה מתייחסת לחברי הפורום שלה? ממממממממממ ממש לא!!!! השוטרת תמיד כאן בדיוק כמו דנידין הרואה ואינה נראית רמי השוטרת רואה הכל קראתי את האימיילים שלך ועקבתי אחרי כל הודעותיך בפורום אז ככה, בנוגע לחברתי היא מצאה את המתאים לה ללא עזרתי השבוע היא הכירה בחור צעיר בערב ריקודי עם פיזזה איתו על רחבת הריקודים ואחרי כן המשיכו לפזז השניים במיטת מים מרהיבה במלון תל אביבי ידוע מסתבר שלבחור יש עוד כשרונות חוץ מלהפליא בריקודי העם. ואני השוטרת קוראת את כל סיפואיך בהנאה ונהנית מהם ולהוכחה אם תרצה נוכל להיפגש ישירות בצאט של תפוז הערב בשעה 2300 אהייה כאן תכנס בכינוי שלך רמי מורג ותקבל מהשוטרת תגובה כפי שביקשת ממני קוא

למעלה