ציפיות רבותיי , ציפיות

LostChild

New member
ציפיות רבותיי , ציפיות

אז מה בעצם אנחנו מצפים מן האלבום החדש? אלקטרוניקה שכלית מטלטת בדמות KID A \ Amnesiac? אלקטרוניקה צועדת יד ביד עם הרוק לעבר השקיעה בדמות Hail To The Theif? או חזרה לעולם האקוסטי הבסיסי? מילים המכילות מסרים פוליטיים? חלומות הזויים של טום? שפכו את לבכם

vegetable man

New member
אז ככה:

לא רוצה לבאס, אבל באמת לא ממש חשוב לי אם הוא יהיה יותר אלקטרוני או רוקיסטי, פוליטי/רציונלי כמו Hail או מסויט/חולמני כמו OC. שירים טובים היו מכל הסגנונות ומכל הסוגים. אם יצא שאתם אוהבים סגנון אחד יותר מהשני, זה לדעתי בגלל שהשירים יותר טובים, לאו דווקא הסגנון. לגבי החדש, שמעתי רק את Arpeggi. אני אהבתי את Arpeggi. מאוד מרגש הן מבחינת המילים והן המוסיקה. השיר הכי "קלאסי" שלהם עד כה, ומעניין אם באלבום הוא יהיה כמו בביצועים ששמענו וראינו (אלה עם התזמורת של נצרת). השילוב של ג'וני ב-Ondes Martenot, עם כלי הקשת והשירה של ת'ום פשוט עושים את זה לגמרי... אני לא מתכוון לשמוע כלום יותר. Arpeggi היתה מעידה, זה היה באיכות יחסית טובה והיה מעורב בו גם שת"פ עם נגנים מישראל, אז הבאתי אותו לפורום, אבל אני מעדיף לשמוע הכל רק כשיצא.

vegetable man

New member
וקצת על הצליל

של הכלי הזה שג'וני עשה בו שימוש נרחב ב- Kid A, כדי שנדע סוף סוף איפה שומעים אותו אצל רדיוהד ("אהה, אז זה Ondes Martenot...אוקיי").

scooby4

New member
למה?

הורדתי כמה בוטלגים של ה"בד פלאס" (The Bad Plus) לפני האלבום האחרון שלהם, כך שהכרתי מהאלבום 90 אחוז מהקטעים. למרות שבגלל זה יצא לי להקשיב פחות לאלבום, אני חייב לומר שזאת כן הייתה חוויה מסקרנת, ולמרות האיכות הממוצעת- יש ביצועים שאני עדיין מעדיף בלייב מאשר מההקלטה בסטודיו שלאו דווקא היא הטובה יותר. במקרה של מוזיקת פופ זה שונה, כי על אלבומים עובדים במקרה הטוב בתקופה של כמה חודשים- יכול להיות חצי שנה או כמה שנים טובות. אני חושב שזה נחמד להשוות איך השיר היה נשמע בהופעות הראשונות, ומה הם החליטו לעשות איתו כדי שהוא יישמע יותר טוב. אני חושב שזה דבר שחובה על כל מאזין קבוע של רדיוהד. הרי אנחנו לא באמת שומעים רדיוהד בשביל המרצ'נדייז, או כל האלבומים והסינגלים ששוכבים במדף הדיסקים, והפוסטים הזויים של ת'ום יורק בתור הומפייג' באקספלורר. (אם זאת לא הייתה כוונתך, אני מתנצל על כך מראש)

kittycatbone

New member
מסכימה עם מה שאתה אומר../images/Emo13.gif

אני יותר משהו כמו "מה שיוצא אני מרוצה"... אני ממש ממש אוהבת את הסגנון האלקטרוני של אמניזיאק/קיד א', ואני ממש ממש אוהבת את הסגנון של ok computer, hail to the thief... ככה שבסה"כ אם זה יהיה דומה לאחד מהם מן הסתם שאני אוהב את זה...! מה שאני חושבת אבל באמת שייצא לנו לשמוע יותר באלבום הזה, זה הרבה יותר צד קלאסי.. לפי הבלוג אפשר לראות שם שתהיה רביעיית כלי מיתר.. בביצוע אחד ששמענו של arpeggi, ההוא שווג' דיבר עליו יש תזמורת כלי קשת... בקיצור נראה לי שנשמע יותר דברים מהסגנון הזה. מה שמבחינתי.. ממש יהיה יפה ומגניב. מן הסתם כלי קשת זה שולט
והתזמורת של נצרת?
מאיפה הם צצו וניגנו איתם?
חיח מגניב
כאילו אני חושבת ששמעתי את הביצוע הזה לשיר, אבל לא ידעתי שזאת תזמורת מנצרת או משהו כזה..

One Echoe

New member
האמת שלא אכפת לי...

אהבתי כל אלבום שלהם ששמעתי עד כה. השילובים האלקטרוניים מדהימים, וכך גם השילובים ה"רוקיסטיים".

אני מהמר כיוון יותר רוקיסטי

ולפחות שיר אחד על מכוניות
בכל אופן, עד עכשיו הם לא הצליחו לגרום לי לחצי אכזבה, אני לא חושב שזה הולך להשתנות.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאמ..

אין לי מושג מה יהיה, אבל בא לי משהו יותר בסגנון של הייל טו דה טיף, או אוקי קומפיוטר... טוב, אלא שני האלבומים שאני הכי אוהבת, אז אני אשמח למשהו בסגנון

Knives Out

New member
שמעתם את Bodysnatchers לא?

לדעתי זה יהיה בכיוון של HTTT רק הרבה יותר מוצלח.

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifאני לא שמעתי..

אפשר כבר להוריד את השיר..?

kittycatbone

New member
משהו אחד כאן לא נשמע טוב..

רק יותר מוצלח?? האם זאת רמיזה לזה שHTTT לא מוצלח???? לדעתי זה פשוט אלבום מעולה.. אחד הטובים!

למעלה