ציפיתי שכבר יהיה שרשור כזה

שלמונזה

New member
ציפיתי שכבר יהיה שרשור כזה ../images/Emo168.gif

אבל לא... בכלופן: ההופעה אתמול!!!!!! היתה הופעה ממש טובה, גלי נראתה מדהים כהרגלה. הייתי בהופעה עם שרית וחברות שלה (מתה עלייך שרית!) וגם פגשנו את רובי. גלי אירחה את לאה שבת לשלושה שירים. הם שרו את חתיכת שמיים עוד שיר אחד של לאה עם שמיים שאני לא זוכרת את השם שלו, ואת השיר שאני נורא אוהבת: השיר שיביא לך אהבה! אחלה שיר שבעולם. מהשיר הזה ההופעה התחילה להיות תוססת וכולנו כבר נעמדו לרקוד עד הסוף. השיא של הערב לדעתי היה שגלי שרה את הללויה, כל הקהל ממש חיכה לזה וזה יצא ממש מקסים. צמרמורת הערב עברה לי שגלי שרה את "מקיץ אל חלום" שיר מקסים וגלי יודעת לרגש אותי כל פעם מחדש עם השיר הזה, פשוט מהמם. מה שכן בגלל השירים עם לאה שבת גלי לא עשתה את אין לי ארץ אחרת
עצוב עצוב, אני מתה על השיר הזה. גם היה חסר לי את שמש אדומה, אפילו שמומי לא שם אבל מילא. לסיכום: ממש נהניתי היתה הופעה טובה, אבל הקהל פחות... אני אוהבת הופעות עם קהל יותר תוסס. הקלטתי לי בפלאפון את "תני לו פרח" והשמעתי את זה היום לאלירן בטלפון, חבל שלא הקלטתי איזה עוד שירים או שניים אבל יהיו לי עוד הזדמניות לזה (בתקווה). שתהיה שבת שלום לכולם עם הרבה אהבה
יפית

hilali1

New member
כולי מלאת קנאה

אבל שמחה נורא שנהניתם! שבת שלום, הילה

sarit29

New member
איזה חמודה אל תדאגי אני בטוחה

שבקרוב תהיה לגלי הופעה באיזור ירושליים היות ולאחרונה היו הופעות רבות באיזור המרכז

hilali1

New member
../images/Emo6.gif

איפה אתם יכולים לראות את לוח ההופעות עד ינואר?

שלמונזה

New member
../images/Emo25.gif מתה עלייך ../images/Emo168.gif

איך עשית ככה את כל החתימה מהסלולרי? משוגע! תתקשר אלי כשבא לך

R o b b i e D

New member
ההופעה בזאפה

היה סאונד הכי מזעזע שאי פעם היה. הכל עמום ובקושי שמו ווליום לגלי. הקהל היה מחריד למרות שלקראת הסוף הוא השתפר. עם כל זה נהניתי כי גלי עושה טוב בנשמה בכל מצב. היא נראתה מדהים והיא בן אדם הכי מקסים שיש בעולם. לידיעתכם גלי טסה לפירנצה ממש בסוף ההופעה. נאחל לה נסיעה טובה וחופשה נעימה. שבת שלום לכולם.במיוחד לשריתוש ולאלירן. ודש חם לאסף דרעי הגדול מכולם!!

sarit29

New member
הייתי אומרת שקצת נסחפת

קודם כל הסאונד היה מצויין וגלי נשמעה מעולה. באשר לקהל הרי שהכל נתון להשוואה. זה בהחלט לא היה קהל של היכל התרבות וצוותאאבל עדיין בין זה לבין מזעזע הפער הוא גדול מזעזע באופן יחסי למה... בהתחלה אנשים היו קצת מרוחקים וסולידיים אבל זה לא נמשך זמן רב הקהל שר את השירים יחד אתה ובסוף ההופעה כולם היו על הרגליים ושאגו "גלי גלי"... בהופעה נכחו כברה (הזמרת האתיופית המקסימה מכוכב נולד), לירז צ'רכי (סוף העולם שמאלה) והספר שוקי זיקרי. בנוסף נכחו בהופעה שתי אורחות (שאינן שייכות לעולם הבידור) שנוכחותן ריגשה אותי אישית: בנותיו התאומות של אודי הרשקוביץ (הגרוש של גלי) למרות שבין גלי לאודי אין כל קשר, הקשר בינה לבין הבנות נשמר במהלך השנים. כשגלי נישאה לאודי הבנות שלו היו בנות 5 וכיום הן כבר בנות 21. כמה שעות אחרי ההופעה גלי טסה לה עם יורם לסופ"ש מפנק בפירנצה.

עדי 345

New member
ההופעה הקודמת שהיתה באוגוסט

היו צפצופים חדים פתאום, אפילו באמצע השירים. כנראה גם בעיות סאונד. אבל זה מתגמד מול ההופעה המעולה!!!

sarit29

New member
על טיזו הופעה אתה מדבר? גם בזאפה?

זו היתה הפעם הראשונה שלי בזאפה אתמול. איזו הפתעה נעימה להתכתב בשעה זו... אתה לא אמור להרתיח מוצצים ולהחליף חיתולים ברגעים אלו? או שמא אתה אוחז בבקבוק בידך השמאלית וגולש באתר בידך הימנית?

עדי 345

New member
בערך...

זהו, כולם ישנים אז קצצתי לביקור ההופעה הקודמת ב- ZAPPA היתה לפני 3 חודשים והיייתי בה.

ep333

New member
הצפצופים החדים...

הם האזעקת עשן של הזאפה.. שמגיעה כל פעם שיש יותר מדי עשן מהאפקטים של הבמה... ... ...

עדי 345

New member
תודה על העדכון!

אתה חדש באתר?? אם כן, שתהיה לך גלישה נעימה... והרבה הופעות ב- ZAPPA!!

עדי 345

New member
לשרית

אז קודם כל מז"ט!! לא רגילים לפגוש אותך כאן מחוץ לשעות העבודה... באמת ברוכה הבאה!! מה קורה עם הופעות? יש לך מושג? לא מצאתי פרסום עד תחילת ינואר. אני מקווה שהיא לא שרה את "מטריות" רק בגלל שגם לאה שבת הופיעה והיה צריך לקצץ כמה שירים. מזל שבהופעות שאני ראיתי, היא כן שרה את השיר הזה. לדעתי השיר חמוד מאוד, קצבי, קופצני, ומעל לכל- ביצוע מעולה בהופעה!!

sarit29

New member
בקשר להופעות אני רואה שאתה יותר

מעודכן ממני. איפה צפויה לה הופעה בתחילת ינואר? שכחתי לשאול לגבי הופעות אם אני אדע משהו אני אעדכן. אני יכולה לומר שאסף זרק לי משהו לגבי תכניות לעתיד של גלי ( לא בהקשר למופע) ובהחלט יש למה לצפות כרגע אין אפשרות להרחיב ולפרט אבל בקרוב מאד אסף עצמו יכנס לפורום ויעדכןאת כולם. אני יודעת שכולם ודאי סקרנים (אפילו אני לא יודעת את כל הפרטים) אבל נחכה עוד קצת ובינתיים נחזיק אצבעות שיהיה המון בהצלחה.

עדי 345

New member
לא ראיתי

עדכון לגבי הופעות עד ינואר (לוח ההופעות הכללי של אקו"ם, שמפרט הופעות של כל האמנים מגיע רק עד תחילת ינואר ואין כלום עד אז) טוב, אנחנו מחכים.

כייף לכם

כייף לכם הייתם בהופעה , שמחה שנהנתם (איך לא ) מחכה לעדכונים נוספים על ההופעות הבאות ... ש ב ת ש ל ו ם כוכבית

sarit29

New member
בובה'לה או שגלי היפנטה אותך או ש...

סתם חלמת (על יובל בנאי אולי?) איך יתכן שאת לא זוכרת את שמש אדומה?!?!?!?! היא שרה אותו ועוד איך מה דהיא לא דרה זה מטריות, ממריאה ברוח ואין לי ארץ אחרת.

שלמונזה

New member
כנארה חשבתי על שיר אחר.. ../images/Emo168.gif

אני נזכרתי שאכן זה היה בהופעה, לא יודעת מה יש לי. בכל מקרה היתה הופעה טובה

למעלה