ציפי אחותי בוקר טוב נשמה שלי

ציפי אחותי בוקר טוב נשמה שלי ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

ציפי מאמי כמה שהתגעתגעתי אליך נשמה-עכשיו אני לא בבית אני בקיבוץ ליד רחובות מחר במוצ"ש אני חוזרת הביתה-כמה חבל שלא הגעת אתמול ליום ההולדת של אלון היה ממש נעים ומקסים לא נורא שנה הבאה אמן אמן. מה שלומך? איך את מרגישה? מה קורה איתך? בטח את בדקות האלו ממרקת ומסדרת מנקה ומבשלת את מטעמייך - (צפי מה קורה עם האורז?) בקיצור שתהייה לך ולאחייניות המקסימות של י- ולגיסי שבת שלום רגועה ומקסימה אוהבת אותך יותר מכל נשמה אחותי נפש יקרה שלי - אחותך הקטנה <<<<<<< ילדת החופים<<<<<<<<<<<< אלין

tsipi35

New member
אלין שלי...מנסה להתקשר אליך

אבל את לא זמינה. בטח ישנה אחרי היום הולדת של אלון. מה נשמע נשמה טהורה שלי? והיו...אין אורז יש משהו אחרי. יאמי יאמי.

ציפי אחותי נשמה דחוף תיכנסי מאמי../images/Emo39.gif

נשמההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה התגעגעתי אליך, איזה ישנה עכשיו? החבר שלי העיר אותי מוקדם קצת נודניק ישר מפריע לי לישון, תשמעי נשמה היה ממש מקסים אתמול אלון התבאס שלא הגעת וסיפר עלייך למשפחה שלו,אז אם אם אורז- יהיה השבוע חבר שלי ואני נבוא לבקר אל תדאגי אני יאכל לך סיר שלם, מה איתך נשמה? את יוצאת היום? מה שלום גיסי ואחייניות שלי?את י וצאת היום אני מקווה- ויותר מקווה שאת לא תספסי את העוגה של שבת, אני לא בבי נשמה לכן גם כן לא אהייה מחוברת למסינג´ר כי אני בקיבוץ במרכז לידרחובות קורבה מאוד לעומר(משחק אותה קוסם),הפלאפון שלי ממש עכשיו כבר זמין, אני מקווה שהכל בסדר איתך והעיקר שהימים הקשים שלי ושלך ועם כולם יחד מאחורינו. אוהבת אותך נשמה - תגידי לי - מי יכול לאהוב אותך יותר? אחותך שאוהבת מאוד > ילדת החופים> אלין

למעלה