ציפי אחותי נשמה איפה את לעזאזל?

ציפי אחותי נשמה איפה את לעזאזל?../images/Emo5.gif

ציפי אני לא מצליחה לתפוס אותך - רשמתי לך כמה וכמה הודעות רשמתי לך מסר לפני כמה ימים רשמתי לך אתמול בלילה אי מייל נשמה תדברי איתי כתבתי לך באי מייל שוב את הסולולרי שלי כי הבנתי שהאחייניות שלי זרקו לך את הטלפון שלי בטעות-אז תתקשרי אני צריכה לדעת מה קורה היום בקשר לאלון שלנו שאחנו אוהבות אז תיצרי קשר נשמה . וחוץ מזה מאוד מאוד התגעגעתי אליך. אחותך לנצח שנישרפה קצת בים אתמול בחופים חחחחחחח חולה עלייך אחות יקרה ונשמה ומיוחדת שלי נשיקות ואהבה ענקית תהיי בקשר ממתינה ממך לתשובה. >>>>>>> ילדת החופים<<<<<<<<< אחותך כמובן------- אלין.

אלון פז../images/Emo9.gifהכל בסדר נשמה שלי ../images/Emo24.gif

מה שלומך חבר יקר שלנו? ואיך אתה מרגיש? מה עשית ביום העצמאות שלנו? ספר לי קצת אה???.. לא להחסיר פרטים בבקשה אוהבת תמיד- ידידתך לנצח! |הדגש<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>>>>> אלין.

tsipi35

New member
אלין מאמי אני פה

לצערי הרב לא היית פה אתמול אבל אני שמחה שהלכת לים. אי היום לא יכולה להגיע ליום הולדת של אלון (הוא כבר יספר לך למה) בקיצקץ נשמה תאומה שלי - עכשיו אניי בעבודה, כשאגיע הביתה בשעה ארבע אני אפתח אתת האי מייל ומיד אתקשר אליך ונדבר. אוהבת אותך תמיד תמיד . תני נשיקה לאלון בשמי.

אני אוהבת את אחותי ציפי המקסימה../images/Emo42.gif

כי אני כל כך לא מרוצה מזה שאת לא באה- אבל מצד שני מבינה אותך נשמה בלי שתתני לי פירוטים יתר על המידה כל אחד והסיבות האשיות שלו- בכל אופן התגעגעתי לקול שלך שתמיד ותמיד מאמי מנעים לי את היום אני פשוט אוהבת אותך נשמה תיאומה שלי - ואת הנשיקה לאלון אני מסור נשיקות אחיות זה בסדר דורית יודעת שזה אהבת אחים כאן רצה בפורום הזה. אוהבת את אחותיייייי ציפי! אחותך הקטנה (אבל בכל זאת יותר גדולה מאלון כך שאני אחות הסנדוויץ שלך)>>>>>> אלין<<<<<<<

למעלה